Μήνυμα στις 9/10/2010 στις 18:38 @Sex
ε??????μεχρι τα 22??????/αφου δν μ εχει μεγαλωσει απο 1 γιμνασιου μεχρι τορα τηα μ μεγαλοσι απο εδο και περα??τι στο καλο.....εχο δει σε αλλα θεματα π λενε πωσ στα 17 εχεισ 99% αναπτυξη....αλλα εμενα απο 1 γιμνασιου τελος αναπτυξη????
Πήγαινε στο θέμα: πεος.....
Μήνυμα στις 9/10/2010 στις 18:30 @Sex
νε αλλα γτ δν εχω προσεξει διαφορα απο 1 γυμνασιου????
Μήνυμα στις 9/10/2010 στις 17:29 @Sex
απαντηστε σας παρακαλω .....ειμαι κανονικος προς μικρος προς μεγαλος?????
Μήνυμα στις 9/10/2010 στις 17:27 @Sex
ρε παιδια να σας ρωτισο κτ.......ειμαι 15,5 χρονων και ειναι περιπου 15 εκατοστα.....ειναι κλ??????μεχρι ποτε θα μεγαλωσει???????εχω προσεξει πως απο 1 γυμνασιου μεχρι τωρα δν εχει μεγαλωσει καθολου δλδ απο τοτε π αρχισα να......παιζω.....ηδη απο 1 γυμνασιου μ ηταν καπου εκει ......μηπως ειναι επειδη τν παρακολουθω καθημερινα και δν βλεπω διαφορα.....αλλα κ παλι σας λεω πως ειναι περιπου το ιδιο ακριβως δν ξερω.....παιζω καθημερινα αλλα τωρα σταματησα μηπως δω διαφορα......ποσο ειναι το φυσιολογικο ...εχο ακουσει πως ειναι απο 12 -16 αλλα και παλι αν καπιοιος την εχει 17 εκατοστα δν νιωθει καλυτερα το κοριτσι η γενικα δν ειναι καλυτερα απο καπιον π την εχει 15 ι 14....ολοι οι φιλοι π ξερω ειναι πανω απο 15 εκατοστα μεχρι 20(εχω δει) .....ειμαι μικρος στα εκατοστα??????γτ δν μεγαλωνει αλλο????εχει διαφορα αν αυνανιζεσαι η οχι στην αναπτυξη????γτ δν αναπτυσετε σταματησε απο 1 γυμνασιου τοσο πρωορα ?????
Πήγαινε στο θέμα: πεος..... |