Μήνυμα στις 11/11/2010 στις 16:32 @Sex
Εμενα δεν με νοιαζει οπου και να ειμαι,μονο να ειμαι μονος μου... Εγω παλι δεν καθαριζω την βαλανο...Και δεν εχω ακουσει απο φιλους κλπ να το κανει κανεις αυτο. Ολοι αυνανιζομαστε το ιδιο! Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος info :S
Μήνυμα στις 11/11/2010 στις 16:26 @Θ. Κλημεντίνη
Είσαι μ!Λ@κ@ς!!! Και ναι επιρεάζει την πουλί σου!Εσένα μόνο αυτό σε νίαζει;;;Ότι άλλο πάθεις είναι ασίμαντο;;;Τι να σου πω ρε κακομίρη! Πήγαινε στο θέμα: καπνιζω
Μήνυμα στις 6/10/2010 στις 14:34 @Sex
Εγω παλι ειμαι 14 χρονων και την εχω 15-16!!! Σορρυ αλλα σου ειναι μικρη!:P Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 5/10/2010 στις 22:51 @Sex
μαθε καλητερα αν θελει μια σχεση και μαθε αν της αρεσεις...Βαλε καποιον φιλο σου να ρωτισει αν της αρεσεις και αν πει οτι δεν της αρεσεις θα πεις οτι το ειπε για να σου κανει πλακα!
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα
Μήνυμα στις 5/10/2010 στις 15:47 @Sex
Εμενα μου ειναι 16 και ειμαι 14 χρονων!
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 5/10/2010 στις 15:43 @Sex
Και εγω το εχω κανει με τον ξαδερφο μου βλεποντας τσοντες!!! Δεν ειναι τπτ το κακο!Ισα ισα εχει και πολυ πλακα!!! Ιδικα οταν ο ενας τελειωνει!:P Κακο θα ητανε μοναχα αν το εκανε ο ενας του αλουνου γιατι αυτο ειναι GAYko! Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 5/10/2010 στις 15:36 @Sex
Γεια σας! Οπως καθε παιδι στην ηλικια μου και εγω...."παιζω"! Λοιπον...μολις εξπερματιστω δεν μπορω να συνεχισω αλο!Oταν παω να συνεχισω ψιλο ποναω και ειναι σαν να μην εχω την διαθεση αυτην πλεων! Θα ηθελα να μου πιτε αν εσεις μπορειτε η μπορουσατε να συνεχεισετε χωρις κανενα προβλημα! :) Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φυσιολογικο; |