Μήνυμα στις 14/10/2010 στις 06:02 @Sex
Κανε μια βολτα μες στο σπιτι, ασε να περασει κανα 5λεπτο - 10λεπτο απλα να παρεις λιγο τα πανω σου...και μετα ξανα βουρ για 2ο γυρο!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα!
Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 19:41 @Διάφορα
δεν ειναι αμαρτια ρε συ!!! απλα δεν υπαρχει!!! Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ερωτευμενος
Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 13:25 @Sex
Οχι, δεν πιστευω οτι εφταιγε η απειρια σου.. ο αλλος πρεπει να ηταν προβληματικος!! πιστευω οτι γουσταρε πιο πολυ το χερι του απο οτι εσενα!! Πήγαινε στο θέμα: ο πρώην μου δεν τελείωνε
Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 13:12 @Διάφορα
φιλε νομιζω πως ακομα κι αν χωρισει μεταξυ σας δεν θα γινει τιποτα γιατι πολυ απλα παιζει να κωλωσεις να της το πεις!! και αν ομως πιασεις να της μιλισεις μην την αρχισεις κατευθειαν ''σε αγαπω τρια χρονια κι ετσι''...πες της απλα οτι σου αρεσει και οτι την βλεπεις κατι παραπανω απο φιλη!!! εγω απετυχα σε αυτο αλλα σε εσενα σου ευχομαι καθε επιτυχια!!
Πήγαινε στο θέμα: Agapo ena koritsi, exei filo!
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 19:17 @Διάφορα
να σε ρωτησω κατι??? με την κοπελα εχετε μιλισει ποτε ή την εχεις ερωτευτει απο φωτογραφιες??? συνηθως οταν αγαπας καποια την αγαπας για τα υπερ και τα κατα της!! εσυ ξερεις τιποτα για αυτη?? σε ρωταω γιατι ανεφερες οτι δεν υπηρξατε ποτε φιλοι!!! Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ερωτευμενος
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 19:11 @Διάφορα
Πρωτον θα συμφωνισω με τον απο πανω και.. Δευτερον ολα αυτα περικλη ειναι μαλακιες!! ψαξε γυρω σου για αλλες κοπελες.. αρχισε να κανεις παιχνιδι οχι αναγκαστικα με μια κοπελα την φορα!!! και μην αναζητας την αγαπη... Δεν υπαρχει!! Αν δεν ξεκολλησεις συντομα απο αυτη την κοπελα.. θα εμφανιστουν προβληματα!!! εγω για να ξεκολλησω πηγα και σε ψυχολογο(δεν το ειπα στους γονεις μου ομως)!!! Σκεψου πολυ τι θα κανεις!! Πήγαινε στο θέμα: Agapo ena koritsi, exei filo!
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 19:03 @Sex
Για κανενα λογο δεν το εχεις εσυ το προβλημα οποτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σταματησεις να αγχωνεσαι!!!
Πήγαινε στο θέμα: ο πρώην μου δεν τελείωνε
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 13:37 @Sex
χαχαχαχα και να πηγαινε με αλλη ή να την επαιζε δεν νομιζω να ηταν αυτο το προβλημα γιατι συνηθως ''ξαναγεμιζουμε'' μεσα σε ενα 10λεπτο με τεταρτο... οποτε καλα εκανε ο πρωην σου και τον ειπε μουροχαβλο!! αλλα μην αποκλειεις και την περιπτωση το παιδι να ειχε καποιο προβλημα εκει κατω και γι αυτο να μην τελειωνε!! Πήγαινε στο θέμα: ο πρώην μου δεν τελείωνε
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 03:36 @Sex
εχετε δικιο.. αν νιωσει την οποιαδηποτε πιεση θα αντιδρασει και εντονα μαλιστα αλλα δεν εχω βρει ακομα κανενα τροπο να την προσεγγισω!! μονο την ξαδελφη της ακουει για τετοια θεματα αλλα και αυτη μενει πολυ μακρια!! δεν εχει κανεναν να μιμιθει..οι φιλες της,κατα την αποψη μου, ειναι γαμισετα και αν πιασει να μιμιθει εμενα ζητω που καηκαμε!!! Πήγαινε στο θέμα: παιδια λιγη βοηθεια!!
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 03:33 @Sex
εχετε δικιο.. αν νιωσει την οποιαδηποτε πιεση θα αντιδρασει και εντονα μαλιστα αλλα δεν εχω βρει ακομα κανενα τροπο να την προσεγγισω!! μονο την ξαδελφη της ακουει για τετοια θεματα αλλα και αυτη μενει πολυ μακρια!! δεν εχει κανεναν να μιμιθει..οι φιλες της,κατα την αποψη μου, ειναι γαμισετα και αν πιασει να μιμιθει εμενα ζητω που καηκαμε!!! Πήγαινε στο θέμα: παιδια λιγη βοηθεια!! |