Μήνυμα στις 30/9/2010 στις 18:11 @Θ. Κλημεντίνη
κοριτσι μου δεν το κρινεις εσυ αυτο... αν εσυ τον θελεις για σχεση κοιτα να τον φασωσεις ωραια γιατι το λεω αυτο? τα παντα αρχιζουν απο το φασωμα... και μετα(αν θελετε)προχωρατε σε σχεση οτι μα οτι και να γινει πρωτα θα πεξει φασωμα και μετα κατι αλλο.. Πήγαινε στο θέμα: θέλει φάση ή σχέση?
Μήνυμα στις 30/9/2010 στις 17:14 @Sex
στο μπου@@@ο μου αν δεν με πιστεβεις δεν εχω μεζουρα Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 29/9/2010 στις 18:30 @Sex
18 τον εχω και ειμαι 16 περιμετρος τι ειναι ποσο χοντρος? Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 29/9/2010 στις 18:28 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:μην κανετε διαιτες ρε ουτε να μετρατε θερμιδες και να τρελενεστετο καλοκαιρι εβαλα 15 κιλα χωρις πλακα τωρα εχο χασει 20 πως ? εχω ακολουθησει την σαφη φιλοσοφια:το πρωινο φατω μονος σου,το μεσημεριανο μοιρασου το με τους φιλους σου και το βραδυνο δωστο στον εχθρο σου... το βραδακι που ερχομουν σπιτι ετρωγα μια σαλατα με ενα μηλο σε 2 μηνες εχασα 20 κιλα συναμα πηγενα γυμναστηριο..κυριως αεροβικες ασκησεις και τωρα που ειμαι κομλε κανω και βαρυ και δεν εχω κρεμασει καθολου αντιθετως ψηλωσα 16 χρονων ειμαι...αν εισαι καπου εκει και εσυ ξεκινατο αμεσως γιατι αν μεγαλωσεις θα εχεις αλλα στο κεφαλι σου Πήγαινε στο θέμα: τροποι να χασω κιλα
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 23:29 @Διάφορα
χαχαχαχα τι λες ρε και που το "προτινεις" εσυ τωρα ποιος σε ακουσε ? θα αλλαξει τιποτα? Πήγαινε στο θέμα: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 23:02 @Διάφορα
οοο κομπλεεε γιατι και εγω roaccutan θα παρω αυριο αλλα εγω σου ειπα φοβαμαι μην γεμισω στις αρχες της θεραπειας γιατι θα πηγενω σχολειο και δεν γουσταρω Πήγαινε στο θέμα: ακμη |