Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 23:16 @Sex
εμένα πάντως με κολακεύει περισσοτερο,στην αρχή να δω ένα ενδιαφέρον διακριτικό όχι στο στυλ του να μου την πέσει στην ψύχρα,να με κοιτάει διακριτικά και όταν πια νιώσει έτοιμος να με πλησιάσει με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο αλλιώς καλό θα ήταν να μην πλησιάσει για να μην απογοητευτεί κιόλας...............αν με ενδιαφέρει θα το δείξω για να τον ενθαρρύνω και να μου ζητήσει τον αριθμό μου,έτσι και μου το ζητήσει,τα πράγματα θα εξαρτηθούν από το πως θα συνεχίζει να με προσεγγίζει ώστε να βγούμε πρώτο ραντεβού...............όσο αφορά γνωστό,εφόσον θα χω την δυνατότητα να τον βλέπω αι πιο συχνά θα κόψω και τι άτομο είναι και τι θέλει και άμα με θέλει και απο εκεί και πέρα δρώ αν και είμαι κατά στο να την πέφτουν κορίτσια σε αγόρια
Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΜΑΚΙΑ
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 19:53 @Sex
δηλαδή πιστεύεις boyka13xania ότι ούτε η απειρία μου δημιούργησε το πρόβλημα ώστε να μην τελειώνει????????
Πήγαινε στο θέμα: ο πρώην μου δεν τελείωνε
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 14:50 @Sex
αυτός που δεν τέλειωσε χαρακτήρισε αυτόν που τέλειωσε χωρίς να γίνει κάτι το ιδιαίτερο,μωρόχαβλο.....................τεσπά,δηλαδή αυτός είχε κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα και όχι εγώ......και αν το είχα εγώ τι με συμβουλεύετε να κάνω για να μην ξανασυμβεί?
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 12:52 @Sex
υποτίθεται πως αυτός γνώριζε καλύτερα επειδή είχε δει τα κατάλληλα dvd......υπάρχει περίπτωση να πήγαινε με άλλη πριν από εμένα γι αυτό και να μην τελείωνε?????αν και δεν είχε ούτε τον χρόνο και ήμασταν συνέχεια μαζί όταν γινόταν.....αν δεν πήγαινε με άλλη,μπορεί με το να την έπαιζε πριν βρεθούμε,να μην μπορούσε να τελειώσει μετά??????αν και θυμάμαι ότι ένας άλλος πρώην μου που ούτε καν το κάναμε,είχε τελειώσει............και στην περίπτωση αυτή τον χαρακτήρισε μωρόχαβλο......
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 19:04 @Sex
το μόνο που έκανε είναι να με κατηγορεί ότι δεν ήξερα τίποτα γι αυτό και δεν τελείωνε και ύστερα όταν πια τον πρόσβαλλα κατά ένα τρόπο μου είπε πως πήγε με μια 17χρονη όπου και τελείωσε.............δεν νομίζω να έκανα κάτι που να ξενέρωσε
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 12:46 @Sex
είχα πρόβλημα με τον πρώην μου που δεν τελείωνε και ίσως αυτή να ήταν και η αιτία χωρισμού......και εφόσον δεν τέλειωνε την έπαιζε μπροστά μου και ένιωθα άβολα και ότι δεν τον ικανοποιούσα.........υπάρχει περίπτωση να έφταιγα εγώ που δεν τελείωνε,μιας και ήταν ο πρώτος μου και ήμουν άπειρη?αν και εγώ ήμουν η πρώτη του πέρα από μια π...... που το χε κάνει στα 15 του............τώρα είναι 20 όπως εγώ.......σ αυτή την περίπτωση φταίω και αν ναι που κ τι πρέπει να κάνω για ν μην μου ξανασυμβεί?
Πήγαινε στο θέμα: ο πρώην μου δεν τελείωνε |