Μήνυμα στις 6/3/2011 στις 01:48 @Κλάψιμο
θα πηγαινα τον χρονο πισω στον σεπτεμβριο ωστε να μην ξαναεκανα την βλακια με τον κολλητο μου... και να ημαστε σαν αδερφια οπως τοτε...
Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 26/1/2011 στις 21:30 @Sex
υψος 1.80 βαρος 86 μεγεθος 16 Πήγαινε στο θέμα: υψος βαρος μεγεθοσ πεους
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 18:22 @Sex
αυτο το εντελως φιλικα που λετε μερικοι εδω μεσα με τρελαινει
Πήγαινε στο θέμα: Απλα την γνωμη σας
Μήνυμα στις 12/1/2011 στις 22:02 @Sex
Λοιπον. μια συμβουλη και απο μενα. (ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ν ΚΑΝΕΙ Μ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ) επειδη απο οτι σε εκοψα εισαι ανασφαλης και σε νοιαζει τι λεει ο κοσμος. Ειναι πολυ ασχημο συναισθημα που δεν σε αφηνει να ηρεμησεις. ειμαι 16 και το ειχα μεχρι περυσι. νομιζα πως ολοι μ σχολιαζουν και λεεν γ μενα και ελεγα κοιτα πως ειμαι και τετοια(χωρισ να εχω κατι). Βασανιζεις την ψυχη σου τσαμπα. Αυτο το ξεπερασα περυσι που μπηκα σε μια θεατρικη ομαδα και αναγκαστηκα να παιξω μπροστα σε πολυ κοσμο αλλα και συμμαθητες μου που πολλοι ειναι κακοπροαιρετοι. απο εκει και περα το ξεπερασα. ισως λοιπον αν κανεις κατι μπροστα σε πολυ κοσμο σε βοηθησει. οσο για το αλλο ναι συμφωνο πως ειναι μικρο. εδω θεωρω μικρο και το δικο μου που ειναι 13.5. μην γελιομαστε οι κοπελεσ νοιαζοντε γ το μεγεθος. τεσπα. απλα δεξου οπως σε εκανε ο θεουλης και γραψτα ολα στα @@@ σου. και αν θεσ να κανεις εγχειρηση και εχεις την δυνατοτητα να πας χωρις να σε νοιαζει τι λεει ο καθενας. Πολυ απλα γτ ο κοσμοσ ειναι κακος ;)
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος
Μήνυμα στις 24/9/2010 στις 22:52 @Διάφορα
οχι το δευτερο που ειπες δεν ειναι σιγουρο. ξερω πως λενε για γκομενοδουλιες και οχι για μενα. απλα επειδη δεν το θεωρω κατι ιδιαιτερο δεν καταλαβαινω γιατι να μενω εκτοσ. οχι παντα ετσι??
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με φιλια.
Μήνυμα στις 24/9/2010 στις 16:20 @Διάφορα
δεν με βριζουν το λεω απο την αποψη πως οταν τουσ ροταω αν γινομε βαρος μου λενε πως λεω μαλακιες. και να μην σκεφτομαι τετοια κτλπ. δεν ειναι παλια μου λεγανε και τωρα οχι. αλλα νιωθω σαν να ειμαι στην απεξω ιδεα μου?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με φιλια.
Μήνυμα στις 24/9/2010 στις 14:59 @Sex
παιδια σαν γλαλοπ πειτε ποσο την εχετε. πειτε αληθειες. ετσι και αλλιως εινε απροσωπο. ετσι να δουμε που βρισκομαστε.
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 24/9/2010 στις 14:57 @Διάφορα
παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα. εχω στο σχολειου δυο κολλητους οι οποιοι μερικες φορες λενε μεταξυ τουσ πραγματα που δεν μου λενε. και ειναι πραγματα που δεν με αφορουν. τους εχω ροτησει μηπως εχουν καποιοι προβ με μενα και γιαγτο με γραφουν μερικες φορες και μου επιτεθηκαν πως λεω βλακιες. σκεφτηκα να τουσ γραφω μηπως καταλαβουν την αξια μου. εσεις τι θα κανατε στην θεση μου? εχετε ερθει στην θεση να γραφετε καποιον?? αν ναι γιατι?? πειτε μου απαντησεις. λετε ν ειναι ιδεα μου?? πλζ θελω απαντησεις.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με φιλια. |