Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 05:04 @Sex
θα προσπαθισω να παω σε ουρολογο τις επομενες ημερες γιατι πρεπει ν δω και το θεμα τις κυλης. σε ευχαριστο πολι για τισ απαντησεις σου να'σε καλα.
Πήγαινε στο θέμα: έχω πρόβλημα???
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 04:56 @Sex
η αλιθεια ειναι οτι ντρεπομαι να παω σε ουρολογο (περισοτερο για το μεγεθος μου)επισης υπαρχει περιπτοση ν εχω βουβοκυλη (μου φενετε ετσι λεγεται,ειναι κατι σαν φουσκομα πανω απο το πεος κατι σαν μια μικρι κιλιτσα)αλλα δν ξερω αν ο ουρολογος μου πει οτι ειναι οντος βουβοκυλη.γι΄αυτο δεν εχω παει σε ουρολογο ακομα ειναι περισοτερο λογο ντροπης.
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 04:48 @Sex
οταν δεν ειμαι σε στυσι και τραβαω παει ποιο κατω απο το οταν ειναι σε στυσι.απλα εγω ξερω οτι το πετσακι το οποιο βρισκεται στο κατω μεροσ του κεφαλιου κοβεταιμε την ερωτικη πραξη και μολις κοπει θα μπορει να βγενει ολο το κεφαλακι εξω, ετσι ξερω αλλα δν ξερω αν ισχιει
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 04:37 @Sex
μιλαμε παντα για το πετσακι που βρισκεται στο κατω μεροσ του κεφαλιου ετσι??και οχι για αυτο το οποιο καλιβει ολο το κεφαλακι(περιβλιμα).
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 04:14 @Sex
καλισπέρα παιδία! θα μπώ αμέσως στο θέμα είμαι 18 χρονών και το μέγεθος του πέους μου είναι σκεδόν 14 εκ και το πάχος είναι 4 εκ,έχω μια κλύσι προς τα αριστερά.είναι εντάξη το μέγεθος μου και το θέμα της κλύσις?? επίσης όσο αφορά το πετσάκι όταν είμαι σε στύσι φαίνεται το μισό κεφαλάκι αν τραβήξω το περίβλημα μπορώ να βγάλω το μίσο κεφαλάκι έξω δεν πάει ποιο κάτω γιατί το κρατάει μια μικρή "κλοστούλα" η οποία βρίσκετε κάτω από το κεφαλάκι.(ακόμα δεν έχω κάνει sex. ειμαι "παρθένος")και ξέρω ότι αυτό το πετσάκι φεύγει με την ερωτική πραξή. όλλα αυτά που ανέφερα είναι φυσιολογικά?? ή έχω κάποιο πρόβλημα?? Πήγαινε στο θέμα: έχω πρόβλημα??? |