Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 21:20 @Διάφορα
σας ευχαριστω παραπολυ...απο σημερα αρχιζω θεραπεια με αυτα και βλεπουμε...
Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 01:17 @Διάφορα
ευχαριστω πολυ ρε παιδια,αλλα και με αυτα που λετε δεν θα σταματισω να ντρεπομαι,οποτε μου μιλαει ενα κοριτσι εγω νιοθω αμιχανα κ οχι επειδη ντρεπομαι να μιλισω αλλα επειδη ντρεπομαι τα σπυρακια,ντρεπομαι να κοιταξω καποιον καταματα,ωρες ωρες μου ρχετε να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο...μα τι αλλο να κανω για να παρουν το μπουλο τα γ@μημεν@ απο το προσωπο μου
Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 00:08 @Διάφορα
επι 3 μηνες εκανα θεραπεια πηγαινα σε δερματολογο και δεν υπηρχε κανενα αποτελεσμα πως να ανεβασω την διαθεση μου?οποτε κοιτιεμαι στον καθρευτη και βλεπω αυτα τα σπυρακια χαλιεμαι Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 18/9/2010 στις 01:49 @Διάφορα
λοιπον εχω ενα προβλημα που με βασανιζει εδω και καιρο σχεδον τωρα 2 χρονια εχω ακμη (κοκκινιλες μαυρα στιγματα και ασπρα σπυρακια) εχω δοκιμασει οπως πολοι απο εμας τα παντα εχω διαβασει διαφορα θεραπειες με λεμονια καφε κτλπ κτλπ τπτ δεν εφαιρε αποτελεσμα και σε δερματολογο εχω παει μου εγραψε με αλιφη αλλα ουτε αυτη μου εφαιρε αποτελεσμα πια ειμαι απελπισμενος εξαιτιας τους δεν μπορω να κανω μια σχεση γιατι κοιτανε την εξοτερικη εμφανιση ντρεπομαι τον εαυτο μου επειδη εχω σπυρακια,οποτε ειμαι με φιλους και ειναι με τις γκομενες τους και μου μιλανε εγω ντρεπομαι να μιλισω,κι τους ζιλεβω αφανταστα,καπιες φορες σκευτομαι να κλειστω στο σπιτι και να μην βγω μεχρι να εξαφανιστουν... εχω δει παρομιο θεμα εχω παρει τις κρεμες που ειπατε αλλα τπτ καποια κρεμα,χαπια,ουτε γω ξερω τι που να φερνει γρηγορα αποτελεσμετα ξερετε εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα σας ειπα τπτ δεν εφαιρε αποτελεσμα ευχαριστω!!! Πήγαινε στο θέμα: ακμη |