Μήνυμα στις 3/11/2010 στις 17:14 @Διάφορα
η θεια μου πριν 2 χρονια προσβλιθικε απο καρκινο στο παχυ εντερο.Εκανε καποιες θεραπιες,εχει σταματισει εδω και αρκετους μηνες,τωρα ειναι καλα αλλα εχω ανησιχιες οτι μπορει να παθει κατι.Ο καρκινος τελικα θεραπευεται? και σοζ για τα ορθογραφικα εχω συνιθισει με greeklish
Πήγαινε στο θέμα: καρκινος
Μήνυμα στις 3/11/2010 στις 17:08 @Θ. Κλημεντίνη
ερωτας φιλε μου αμα την αγγαλιασεις μετα θα θες και να την φιλισεις
Πήγαινε στο θέμα: περιεργο συναισθημα
Μήνυμα στις 13/10/2010 στις 21:15 @Θ. Κλημεντίνη
ο πατερας μου ειναι εκρηκτικος χαρακτηρας νευριαζει χορις λογο λεει στην μανα μου βαριεσ κουβεντεσ και μετα ζηταει συγνωμη βριζει της λεει οτι λεει μαλακιες οταν μιλαει ετσι ειναι ο χαρακτηρας του αλλα μετα μετανιωμενος ζηταει συγνωμη πραγματικα δεν τον καταλαβαινω μερικες φορες νιωθω οτι τον μισω δεν αντεχω αλλο να γινετε αυτο το μπαμ κ μετα ολα ηρεμα λεει βαριεσ κουβεντεσ και βριζει η μανα μου κλεει μερικεςσ φορες τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: οξιθυμος πατερας
Μήνυμα στις 8/10/2010 στις 11:29 @Διάφορα
ευχαριστω πολυυ!! :)
Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πωσ με χακαραν
Μήνυμα στις 7/10/2010 στις 16:24 @Διάφορα
κανα 2-3 φορες που πηγα να τερματισω τον υπολογιστι μ εβγαλε ενα κουτακι κ ελεγε (οι αλλοι χριστεσ που ειναι συνδεμενοι στον υπολογιστι σας δεν θα τερματισουν ισοσ χασουν δεδομενα επιθιμιτε να τερματισετε?) κατι τετοιο τελος παντοον μηποσ με χακαραν? :( (σορρυ για τα ορθογραφικα εχω σινιθισει με greeklish)
Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πωσ με χακαραν
Μήνυμα στις 29/9/2010 στις 18:12 @Διάφορα
αθλουμε καθημερινα απο τα 10 μου απλα ειχα παρει καποια κιλακια μια περιοδο και τωρα προσπαθωω να τα χασω αλλα ειναι δυσκολο
Πήγαινε στο θέμα: τροποι να χασω κιλα
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 22:32 @Διάφορα
απο οτι θυμαμε απο την αδερφη μου δεν ειχε γεμισει οταν αρχισε να παιρνει χαπια το αντιθετο οτι ηταν η καλητερη θεραπεια κ μιονοταν πολυ η ακμη της καποια στιγμη ο γιατροσ τησ ειπε να τα σταματησει μετα παλι γεμιζε
Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 21:14 @Διάφορα
λοιπον ακου η αδερφη μου ειχε απο την δευτερα γυμνασιου ακμη και μιλαμε ολο το προσωπο τησ γεματοο, εκανε θεραπιες χαπια κρεμεσ σαπουνια τιποταα(ασε που τα χαπια ειναι ψιλοεπικυνδινα) με το που αρχισε να μπενει στα 18-19 το πρωσοπο τησ καθαρισε. εγω νομιζω ολεσ οι θεραπιεσ ειναι μπουρδεσ απλα πλενε το πρωσοπο σου με ιδικο σαπουνι ωστε να διατιριτε καθαρο χωρισ να γεμιζουν μικροβια τ σπιρακια σου.
Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 21:10 @Διάφορα
θελω να μου πειτε συγκικριμενους τροπους να χασω κιλα ενα προγραμμα να μπω και εγω στην ριμαδα την διαιτα(σοζ για ορθογραφικα εχω συνιθισει greeklish)
Πήγαινε στο θέμα: τροποι να χασω κιλα
Μήνυμα στις 28/9/2010 στις 20:54 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια αυτο το '' δεν θελω σχεσεις αυτη την περιοδο'' το λεω και εγω οταν δεν μου αρεσει ο αλλος για να μην τον πληγοσω :/
Πήγαινε στο θέμα: μου κανει τήν δυσκολη |