Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 00:53 @Ftou.gr admin
Flaigoner.Δηλαδή να διαγράψεις posts,θέματα κλτ... Μπορείς να τσεκάρεις και την IP ;) Πήγαινε στο θέμα: Μπορείτε να μου διαγράψετε ένα....
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 22:06 @Ftou.gr admin
Ένα παλιό account? Σημείωση moderator: Βάσει του κανονισμού του site δεν επιτρέπεται μέλη να έχουν πάνω από 1 λογαριασμό άρα γίνεσαι banned και στα δύο προφίλ. Πήγαινε στο θέμα: Μπορείτε να μου διαγράψετε ένα....
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 02:05 @Ftou.gr admin
Γειά σας.Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρώ αυτές τις εκφράσεις (κωμικές,σοβαρές....κάθε τύπου). Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Φράσεις κάτω από το menu
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 02:01 @Θ. Κλημεντίνη
Το απολαμβάνεις όμως μετά τρώς φόλα ή από αυτήν ή από τον εαυτό σου γιατί αρχίζεις να ντρέπεσαι.... Πήγαινε στο θέμα: Γιατί πρέπει να είσαι δίσκολος/η?
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 01:53 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Όποιος θέλει,μπορεί να γράψει την δικη του :) Πήγαινε στο θέμα: Γιατί πρέπει να είσαι δίσκολος/η?
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 01:24 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα.Έχω την εξής απόρία: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Ας πούμε ότι μου αρέσει ένα κορίτσι και κάπως καταφέρνω και πιάνω κουβεντούλα μαζί της και ας πούμε ότι της αρέσω και εγώ.Γιατί το παίζει δίσκολη,δεν δίνει σημασία κτλ. (τα γνωστά)? Πήγαινε στο θέμα: Γιατί πρέπει να είσαι δίσκολος/η?
Μήνυμα στις 17/6/2011 στις 23:10 @Sex
Ο τίτλος τα λέει όλα.Τι είναι νυχτερινή ονείρωξη?
Πήγαινε στο θέμα: Τι είναι νυχτερινή ονείρωξη?
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 14:02 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ με για τις απαντήσεις σας παιδιά. Περιμένω και άλλες γνώμες. Πήγαινε στο θέμα: Κορίτσι-Κατάλληλος καιρός?
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 01:07 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά.Λοιπόν είμαι 16 χρονών και πάω α' λυκείου.Έχω την εξής απορία: Πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για ζευγάρωμα?Δεν μίλαω όμως με βάση την ηλικία μου γιατί ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή ηλικία αλλά με βάση το σχολείο και τα μαθήματα. Δέχομαι "πιέσεις" από τους γονείς μου λέγοντας μου να αφοσιοθώ τώρα στα μαθήματα,να περάσω στη σχολή που θέλω και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους αλλά και από τον φίλο μου γιατί έχει κορίτσι και μου λέει διάφορα (π.χ. "πότε περιμένεις να τα φτιάξεις?Πριν τεέιώσεις το σχολείο?)κ.τ.λ. όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες :) Πήγαινε στο θέμα: Κορίτσι-Κατάλληλος καιρός?
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 02:31 @Θ. Κλημεντίνη
Κάτσε και λιώσε στο pc παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας αστεία videos (μόνο αυτά όσον αφορά το pc[εγώ πάντως αυτά κάνω]) Τράβα και παίξε βελάκια ή ποδοσφαιράκι η pro 11. Κάνε graffiti ή breakdance [xDDDDDD] Πήγαινε στο θέμα: tips για να ξεπεράσεις κάποιον |