Μήνυμα στις 26/10/2010 στις 16:20 @Sex
Προσοχή φίλε, αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, μπορείς να "καταστραφείς" αν με καταλαβαίνεις... Μείνε μακριά από αυτές τις μαλακίες, τώρα αν θέλεις καλύτερες επιδόσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρέφεσαι υγιεινά και μακριά από τσιγάρα και αλκοόλ, τώρα αν είσαι κάτω από 20 μην ανησυχείς, το πέος μεγαλώνει μ.ο μέχρι τα 20-21. Πήγαινε στο θέμα: Πως μεγαλωνουμε το πεος?
Μήνυμα στις 25/10/2010 στις 15:16 @Sex
ΟΚ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια πρώτης φοράς.
Μήνυμα στις 22/10/2010 στις 15:08 @Sex
Όπως λέει και ο τρελός απο πάνω αυτές οι εξετάσεις γίνονται κατα 98 τοις εκατό απο ενήλικους, οπότε αυτό είναι σίγουρα το όριο των ενηλίκων, όσο για τα όρια της εφηβείας, ρώτα την επόμενη φορά που θα πάς, δεν χάνεις τίποτα!
Πήγαινε στο θέμα: τεστοστερόνη
Μήνυμα στις 22/10/2010 στις 14:52 @Sex
Ε τότε είναι λογικότατο να συμβαίνει αυτό, μην ανησυχείς, δηλαδή θα ήθελες υπο άλλες συνθήκες να είστε στα προκαταρκτικά πριν το sex και να μην έχεις στήση;
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι?
Μήνυμα στις 16/10/2010 στις 15:55 @Sex
Τρίτη επιλογή, για λίγο καιρό ακόμα στέλνε τις λίγο πιο τακτικά μυνήματα και τα λοιπά, ίσα ίσα να καταλάβει ότι την έχεις πατήσει, μετά απο καμιά εβδομάδα ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ και σχεδόν να την αγνοείς! Ακόμα και αν τύχει και βρεθείτε μόνοι σας να το παίζεις "αλλού". Δηλαδή αλλού πας και πίνεις... Τώρα εάν επιμείνεις κάπου στον 1 - 1,5 μήνα και δεν έχει δείξει σημάδια ζήλιας, απλώς πήγαινε αλλού και κυριολεκτικά. Καλή Τύχη φίλε! Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου
Μήνυμα στις 25/9/2010 στις 12:13 @Sex
Εννοώ να είναι οτιδήποτε εκτός από ανεβασμένο γιατί θα δημιουργηθούν έντονοι ερεθισμοί, όπως λέει και ο άλλος συνήθως μισοκατεβασμένο είναι τι ιδανικό(εν στήση).
Πήγαινε στο θέμα: αποριες σχετικα με το πεος
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 13:48 @Sex
1) Πρέπει να το πλένεις καλά και ειδικά μέσα για λόγους υγείας και για να αποφύγεις τις κλασσικές οσμές. 2)Σε αυτό το θέμα κάνεις ότι γουστάρεις, βέβαια το 99% δεν κατεβάζει το πετσάκι για λόγους ακρίβειας, αν με καταλαβαίνεις(αυτό σου συνιστώ)... 3)Αν το πετσάκι δεν ήταν κατεβασμένο τώρα θα ήμασταν όλοι ανίκανοι! Απλώς μην αγχώνεσαι τόσο, ελπίζω να σε βοήθησα. Πήγαινε στο θέμα: αποριες σχετικα με το πεος
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 13:40 @Sex
Κοίτα φίλε, το θέμα είναι ότι αν απλώς την είδες, δεν σημαίνει ότι αυτή τον "θέλει" η κάτι τέτοιο. Όλα τα κορίτσια σε αυτήν την ηλικία είναι όσο κι αν σου φαίνεται τρελό στον κόσμο τους, το σίγουρο είναι ότι αν είναι φίλος της θα τους ξαναδείς μαζί και θα καταλάβεις καλύτερα. Άν δεν είσαι σίγουρος ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους (ακόμα και να αγκαλιάζονται-κάτι που συνηθίζεται με τα κορίτσια- δεν σημαίνει τίποτα γι΄αυτές, όσο για αυτόν, άμα πάει για το παραπάνω... θα του πέσει βαριά!) μην του πουλήσεις τσαμπουκά γιατί ούτε που θα θέλει να σε ξαναδεί. Πήγαινε στο θέμα: Γκόμενος ή Ζήλια??
Μήνυμα στις 20/9/2010 στις 16:26 @Sex
Κοίτα φίλε εγώ σου προτείνω να τις κόψεις αρκετά αλλά όχι τελείως, λόγω της ενοχλητικής φαγούρας που θα δημιουργηθεί, οπότε σου προτείνω να αφήσεις λίγες.
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες
Μήνυμα στις 11/9/2010 στις 07:59 @Sex
Γεια σας παιδιά, είμαι 16 ετών(χωρίς εμπειρίες) και θέλω να ρωτήσω περίπου σε πόση ώρα χύνεις την πρώτη φορά που κάνεις sex(τα βασικά)και αν ξενερώνει τις κοπέλες αν χύσω στα προκαταρκτικά.
Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια πρώτης φοράς. |