Μήνυμα στις 5/9/2010 στις 02:24 @Sex
το δευτερο θεμα μου μεσα σε μια ωρα...(μεζεμενες αποριες)...θα ηθελα να μου πειτε γνωμες,κυριως αγορια,σχετικα με το τι γνωμη εχετε αν μια κοπελα ειναι παρθενα και εχετε σχεση μαζι της η σας θελει.ειναι κακο η καλο?επηρεαζει την αποφαση σας αρνητικα η θετικα στο να κανετε κατι μαζι της?και γιατι?
Πήγαινε στο θέμα: παρθενα :καλο ή κακο?
Μήνυμα στις 5/9/2010 στις 02:20 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια!λοιπον,ας μπω στο ψητο...εδω και κατι χρονια μου αρεσει ενα αγορι που μαλιστα υπηρξαμε και συμμαθητες αλλα δεν εκανα ποτε τιποτα γιατι φοβαμαι την απορριψη,παρολο που ειμαι αρκετα εμφανισιμη απο ο,τι μου λενε...το θεμα ειναι οτι με αγορια που ειχα σχεση δεν ενιωσα ποτε επιθυμια να ολοκληρωσω..(ειμαι 17)αλλα με αυτον τελευταια και μονο που τον βλεπω,που τον ακουω...τον θελω,πως να το πω,θελω να ειναι η πρωτη μου φορα μονο μαζι του και αυτο με εμποδιζει απο το να σκεφτω κατι τετοιο με αλλο αγορι...εκανα καποιες δειλες κινησεις για να του δειξω τι νιωθω και εχει αρχισει να με κοιταει αρκετα,αλλα δεν μου μιλαει παρα σε σπανιες περιπτωσεις.μια με αγνοει και μια οχι...πολυ μπερδεμα...τι γνωμη εχετε?
Πήγαινε στο θέμα: γερο κολλημα!
Μήνυμα στις 5/9/2010 στις 02:13 @Sex
και εγω εχω αναλογο προβλημα παρολο που ημουν αθλητρια για αρκετα χρονια...και ντρεπομαι μεχρι και στο αγορι μου να ειμαι γυμνη μηπως και δεν του αρεσει το σωμα μου αν και ειμαι λεπτη και τα σχετικα.γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με το σωμα απλα ειναι στο μυαλο μου...!
Πήγαινε στο θέμα: ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?
Μήνυμα στις 5/9/2010 στις 02:11 @Sex
πωπω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω!!!ειχα πιασει τον μπαμπα μου ερκετες φορες να βλεπει ροζ βιντεο και αλλαζε σελιδα οπως στην περιπτωση σου. ηταν 39 χρονων την η τελευταια φορα που θυμαμαι...αλλα οκ το θεωρησα φυσιολογικο...επισης,εγω δεν εχω δει αλλα εχω ακουσει να κανουν σεξ γιατι πολλα βραδια ειχα αυπνιες...και μια μερα (ποσο χαζα νομιζουν οτι ειμαστε?) ηταν μεσημερι και ειχαν κλειδωθει "κατα λαθος" στην κρεβατοκαμαρα.βεβαια τοτε ημουν αρχες γυμνασιου.και εγω ενιωθα πολυ ασχημα στην αρχη και σαν να αηδιαζα γιατι τους ειχα(και εχω) πολυ ψηλα και προτυπα,δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως...απλα αλλη μια τραυματικη εμπειρια που στιγματιζει τις ζωες μας :)
Πήγαινε στο θέμα: Ο πατερας μου και οι ροζ σελιδες |