Μήνυμα στις 11/1/2011 στις 20:29 @Sex
Κοιτα οι αναλογιες μου δεν ταιριαζουν μεταξυ τους.. Ειμαι κοντουλα (1.69) αρκετα λεπτη (54κ) και φοραω 90Β νουμερο. Εχω τετοια σουτιεν αλλα δεν κανουν πολλα.. Και ενταξει καλα τα κοπλιμεντα απ ολους αλλα εχω βαρεθει και σκεφτομαι να παρατησω και τον στιβο που τον λατρευω!
Πήγαινε στο θέμα: Το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 14:40 @Sex
αναγκαστικα φοραω κολλητα οταν τρεχω ντεκολτε τα αποφευγω.. τι να κανω για να φαινεται μικροτερο?
Πήγαινε στο θέμα: Το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 14:24 @Sex
Γεια σε ολους! Το δικο μου προβλημα ειναι πως το στηθος μου ειναι αρκετα μεγαλο. Δεν με "βολευει" κανω και στιβο και με ενοχλει οταν πηδαω εμποδια.Αλλα εκτος απ' αυτο νομιζω πως δεν φαινεται ωραιο ενω ειμαι πολυ λεπτη εχω αυτο το συγκριτικα με το σωμα μου τεραστιο στηθος και νιωθω πως χωρις να το θελω δειχνει προστυχο..Εσεις τι νομιετε? ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 21:24 @Sex
Σόρρυ πως γίνεται να μην το ξέρει η κοπέλα? Αυτά δεν κρύβονατι απλά πρέπει να το αποδεχτεί αν και δεν νομίζω να την πειράξει και πολυ
Πήγαινε στο θέμα: SOS(αγορια+κοριτσια πλιζ HELP!!)
Μήνυμα στις 3/9/2010 στις 14:43 @Sex
1) Αυτο είναι το πιο εύκολο... Απλά αρχίζεις και ασχολείσαι περισσότερο! Βγαίνετε με κοινή παρέα και εσύ επικεντρώνεις την προσοχή σου σε εκείνη. Την αγκαλιάζεις της δίνεις " αθώα " φιλάκια την χαιδεύεις εε και θα βρεις την σωστή στιγμή να κάνεις κίνηση.. Θα καταλάβεις από μόνος σου πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμη 2) Για να πας να μιλήσεις σε κάποια άγνωστη αρκεί απλά να πεις ενα γειά. Από το ύφος της και αν συνεχίσει την συζήτηση νομίζω μπορείς να καταλάβεις αν έκανες μια καλή πρώτη εντύπωση δηλαδή αν ενδιαφέρεται.. αυτά με τισ ατάκες του στιλ " σε ξέρω από κάπου? " είναι ό,τι χειρότερο. Εγώ προσωπικά χιώνω όποιον με πλησιάσει με άτακα Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΜΑΚΙΑ |