Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 18:07 @Διάφορα
Σε ευχαριστω πλ :)
Πήγαινε στο θέμα: Θελω κιλα! (Για εκτομορφους)
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 14:25 @Διάφορα
Πωπω φιλε εγω χορτενω μονο π τα λες χααχ, φαντασου οκ μαν, ευχαριστω πολυ θα βαλω τα δυνατα μ! :@
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 12:02 @Διάφορα
7 Φορες την ημερα ειναι πολλες, αλλα θα προσπαθησω εσυ μαν, τι ετρωγες συνηθως?
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 10:52 @Μηχανήματα
Φιλε μου, ειμαι 15 χρονων αλλα ξερω παρα πολλα Υπολογιστες ( Laptops κτλπ. ) Το NORTON ειναι 5ο-6ο στην κατηγορια με τα καλυτερα αντιβαιρους στον κοσμο, το AVAST ειναι το καλυτερο, οι περισσοτεροι νομιζουν (οπως νομιζα και εγω οτι το NORTON & NOD32 ηταν τα καλυτερα, λαθος βαλε AVAST. (www.avast.com) Ωσο για το Λαπτοπ σου, ισως εχεις ιο, αλλα το αντιβαιρους δν μπορει να τον πιασει, κανε τακτικα Scan τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα-εβδομαδα.Θα σου προτεινω να κανεις και Format, ηκαλυτερη λυση, θα δουλεψει σιγουρα..Καλη τυχηηη Πήγαινε στο θέμα: Κολλάει το pc
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 10:49 @Διάφορα
Γεια σας παιδια, δεν ξερω υποστιριζει τετοιο θεμα το σιτε. Λοιπον, ειμαι εκτομορφος και δηλαδη δν περνω κιλα με τιποτα, ειμαι 15 χρονων υψος: 1.85 βαρος: 55 κιλα.. Θελω οπωςδηποτε να βαλω κιλα για να τα κανω μυες, πηγαινω γυμναστηριο περιπου 6 μηνες, εχω δει διαφορα στο σωμα μου, αλλα πρεπει να βαλω και κιλα, δν εχω ορεξη να τρεχω σε διατροφολογους.. εκτος αν δν υπαρχει αλλη λυση, θα ηθελα να μ πειτε ακριβεις τροπους για να βαλω κιλα! Εκ το προτερων, ευχαριστω :) Πήγαινε στο θέμα: Θελω κιλα! (Για εκτομορφους)
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 10:45 @Μηχανήματα
Φιλε μου, ειμαι 15 χρονων αλλα ξερω παρα πολλα Υπολογιστες ( Laptops κτλπ. ) Το NORTON ειναι 5ο-6ο στην κατηγορια με τα καλυτερα αντιβαιρους στον κοσμο, το AVAST ειναι το καλυτερο, οι περισσοτεροι νομιζουν (οπως νομιζα και εγω οτι το NORTON & NOD32 ηταν τα καλυτερα, λαθος βαλε AVAST. (www.avast.com) Ωσο για το Λαπτοπ σου, ισως εχεις ιο, αλλα το αντιβαιρους δν μπορει να τον πιασει, κανε τακτικα Scan τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα-εβδομαδα.Θα σου προτεινω να κανεις και Format, ηκαλυτερη λυση, θα δουλεψει σιγουρα..Καλη τυχηηη Πήγαινε στο θέμα: Κολλάει το pc
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 13:12 @Sex
Δοκτορα ευχαριστω πλ για την απαντηση, ειναι αρκετα ευκολο =) και εσενα Στεφανε, σας ευχαριστω παιδια :D Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 11:11 @Sex
Παιδια εγω τα εχω με μια κοπελα εδω και 3ς μηνες, ειμαστε και οι δυο 15 χρονων, δν θελω να κανουμε σεξ γιατι ειμαστε μικροι ακομα, αλλα θελω να την ερεθιζω, συμφωνα με την ηλικια μας, οχι δαχτυλακια και τετια.. δν θελω να με παρεξηγηση κιολας, απλα θελω κατι ευκολο και αποτελεσματικο για την ηλικια μας :) Οταν ειναι μαζι μ και περνει βαθιες αναπνοες και μετα εκπνοη, η εκπνοη της τρεμει, ειναι καλο αυτο ? επισης την φιλαω, στον λαιμο, στο στομα, στα μαγουλα, στην κοιλια, την χουφτωνω κιολας, αλλα νταξει δν μ λεει οτι ερεθιστηκε, πως θα το ξερω αυτο και πως θα συνεχισω? Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 09:22 @Sex
Παιδια ειμαι 15 χρονων και ειδα κατι θεματα περι χαλινου, δν ειχα ιδεα για αυτο το πραγμα, ακουσα οτι σκιζετε κατα την διαρκεια της πρωτης ερωτικης επαφης και οτι τρεχει αιμα, πονας κτλπ. ΤΡΟΜΑΞΑ!!! πειτε μ τι γινετε με τον χαλινο παρακαλω! :S και ακουσα και κατι περι φιμωση :S =( Πήγαινε στο θέμα: Χαλινός
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 09:13 @Sex
drogbach, μπορω να ρωτησω και εγω κατι που ειδα και με ενδιεφερε? αμα εχεις προβλημα θα το σβησω :) Παιδια εγω τα εχω με μια κοπελα εδω και 3ς μηνες, ειμαστε και οι δυο 15 χρονων, δν θελω να κανουμε σεξ γιατι ειμαστε μικροι ακομα, αλλα θελω να την ερεθιζω, συμφωνα με την ηλικια μας, οχι δαχτυλακια και τετια.. δν θελω να με παρεξηγηση κιολας, απλα θελω κατι ευκολο και αποτελεσματικο για την ηλικια μας :) Οταν ειναι μαζι μ και περνει βαθιες αναπνοες και μετα εκπνοη, η εκπνοη της τρεμει, ειναι καλο αυτο ? επισης την φιλαω, στον λαιμο, στο στομα, στα μαγουλα, στην κοιλια, την χουφτωνω κιολας, αλλα νταξει δν μ λεει οτι ερεθιστηκε, πως θα το ξερω αυτο και πως θα συνεχισω? Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος ερεθισμος(Βοη8εια απο γυναικες |