Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 21:41 @Sex
αν η γυναικα χρησιμοποιει ταμπον σχιζετε ο παρθενικος υμενας;;; ![]() Πήγαινε στο θέμα: απαντηστε πλζ...
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 13:45 @Sex
εχω μια απορια... η γκομενα μου ειναι παρθενα... αν της βαλω δαχτυλακι υπαρχει περιπτωση να σπασει ο παρθενικος αδενας και να τρεξει εμα;;;
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 14:17 @Sex
Και συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα μπερδευομαι στο πληκτρολογιο... Το email που δήλωσες στο προφίλ σου γυρίζει πίσω τα emails από το ftou.gr. Άλλαξέ το με μια καλύτερη διεύθυνση e-mail, αλλιώς θα σου bannάρουμε το λογαριασμό για λόγους ασφαλείας. Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 14:15 @Sex
1) Αν σκιστει ο χαλινος τι γινετε;; ποναμε τρεχει εμα;;; 2) Αν το πεζουμε απο μικροι και πολλες φορες μικρενει;;; και παθενει ελατοματα;;; 3) Γιατι το σπερμα που βγαζω ειναι διαφανες;;; Μηπως επειδη δεν εχω αναπτυχθει;;; Ειναι τα αρχικα σταδια;;; Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις
Μήνυμα στις 23/8/2010 στις 14:50 @Sex
που κατεβαζεις το πετσακι... εγω το κατεβαζω απο 5 χρονων και το πλενω... πρεπει να το κατεβαζεις πολυ συχνα
Πήγαινε στο θέμα: Πονος στην βαλανο
Μήνυμα στις 23/8/2010 στις 11:53 @Sex
όχι την πρώτη φορά πονάει... φιλε ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε;;;
Πήγαινε στο θέμα: Πονος στην βαλανο
Μήνυμα στις 22/8/2010 στις 16:20 @Sex
τι ακριβως ειναι η παρθενια στον ανδρα;;; εχω ακουσει κατι για ενα πετσακκι...
Πήγαινε στο θέμα: parthenia ston andra
Μήνυμα στις 22/8/2010 στις 14:09 @Sex
και κατι αλλο τελευταια απορια... το σπερμα που βγαζω δεν πεταγετε και δεν ειναι ασπρο ειναι ενα διαφανες πραγμα... ειναι το αρχικο σταδιο αυτο; ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: erwtisi |