Μήνυμα στις 16/8/2010 στις 13:41 @Sex
παιδια ευχαριστω! να ειστε καλα! απλα ηθελα να αναφερω για οσους δεν καταλαβαν....δεν ειναι μικρα ειναι διαφορετικου μεγεθους το ενα απο το αλλο. αλλα πηρα κουραγιο απο εσας που καταλαβατε ακριβως τι ρωτησα. να ειστε καλα!!!!! Πήγαινε στο θέμα: στηθος
Μήνυμα στις 12/8/2010 στις 16:36 @Sex
δεν θελω εγχειρηση! δεν εχει μετα αισθητικοτητα καλη και ειναι πιο σκληρο το στηθος γενικα δεν ειναι τοσο απλο.ηθελα να δω εδω αν αξιζει να εχω τετοιο θεματακι...με μενα...απ οτι λες δεν το δινουν και πολυ σημασια ε? καταλαβα...
Πήγαινε στο θέμα: στηθος
Μήνυμα στις 12/8/2010 στις 14:54 @Sex
σας ενδιαφερει φοβερα αγορια εαν τα στηθη της γυναικας ειναι καπως διαφορετικα????? σε μεγεθος εννοω.μιλαμε εχω φαει φοβερο κολλημα με αυτο! γυναικα ειμαι και εχω αυτο το θεμα.τωρα δεν ειμαι σε σχεση.το προηγουμενο αγορι μου δεν το προσεξε καν.αλλα εγω μιλαμε νιωθω πολυ απαισια. θελω γνωμες.please!!!! θελω την αληθεια να μου πειτε! θα σας πειραζε??? μιλαμε για ενα νουμερο διαφορα. με εσωρουχο δεν φαινεται η διαφορα χωρις εσωρουχο ομως φαινεται πολυυυυυυ! εχω κομπλεξ αλλα μηπως καλα κανω και το εχω???? τι λετε? ειμαι εικοσιενα στα εικοσιδυο.δεν προκειται να αλλαξουν πλεον το ξερω! Πήγαινε στο θέμα: στηθος |