Μήνυμα στις 17/8/2010 στις 22:59 @Sex
λοιπόν..μου ήρθε περίοδος πριν κάτι μέρες okay κράτησε 4 μέρες όπως πάντα, έπειτα πέρασαν 2 μέρες που μου είχε τελειώσει η περίοδος,k σήμερα την τρίτη μέρα το πρωί όταν πήγα στην τουαλέτα έβγαλα λίγο αίμα από το πρωί μετά δεν ξαναέβγαλα..να ανησυχήσω?και κάτι άλλο.. σε κάθε περίοδο έχω πολύ μεγάλη roh βγάζω πολύ αίμα είναι φυσιολογικό?
Πήγαινε στο θέμα: περίοδος
Μήνυμα στις 15/8/2010 στις 10:26 @Θ. Κλημεντίνη
να φροντίσεις να συναντηθήτε πολυ σύντομα, μόνο τοτε θα καταλαβεις αν τησ αρεσεις....
Πήγαινε στο θέμα: Της αρέσω;
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 23:47 @Θ. Κλημεντίνη
να την κοιτάς, επίμονα,στηλτεις κάποιο μήνυμα να βγείτε μια βόλτα και μην διστάσεις να το στήλης δεν έχεις να χάσεις απόλυτος τίποτα, και όταν βγείτε όλα θα σου βγούν αυθόρμητα
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει μια κοπέλα ;
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 22:56 @Sex
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση καθαρά μιας άπειρης έφηβης που έχει φοβίες, οι γυναίκες πονάνε μονο την πρώτη φορα? και δεύτερον το sex το απολαμβάνουν πιο πολύ οι άντρες η γυναίκες η και οι 2?
Πήγαινε στο θέμα: ARXARIA
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 15:04 @Θ. Κλημεντίνη
τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα k το σεπτέμβριο θα τον βλέπω κάθε μέρα στο σχολειό είναι πολύ δύσκολο να τον πλησιάσω!!!το "σικγικριμενο" άτομο!
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ερωτευμενη?
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 11:17 @Θ. Κλημεντίνη
δεν τα είχαμε απλά τον ήξερα πηγαίναμε στο ίδιο φροντιστήριο,μετά από κάποια περίοδο δεν τον σκεφτόμουν καθόλου αλλα όταν τα έφτιαχνα με άλλους αυτόν σκεφτόμουν, αυτές τις μέρες τον σκέφτομαι απελπιστικά συνεχεια και αναρωτιέμαι αν αυτό που μου "συνβενει" εδώ και 2 χρονια είναι ερωτας
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ερωτευμενη?
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 10:46 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας γράφω το πρώτο μου θέμα,εδώ και 2 χρονια έχω γνωρίσει ένα παιδί το οποιο στην αρχή μου άρεσε αργότερα τον ξέχασα τα έφτιαχνα με άλλους αλλα πάλι τον σκεφτόμουν ,αυτές τις μέρες τον σκέφτομαι απελπιστικά συνεχεια, τι μου συνβαίνει είμαι ερωτευμένη?
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ερωτευμενη? |