Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 03:46 @Θ. Κλημεντίνη
σ'ευχαριστω για τη βοηθεια..αν και θα μου παρει καιρο μεχρι να το παρω αποφαση και να του δειξω πως μου αρεσει.το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο..ζουμε σε μια κλειστη κοινωνια οπου οι παντες σχολιαζουν τα παντα και σε κρινουν για το καθετι.δεν θελω να φανω ψωνιο,αλλα ειμαι μια ομορφη κοπελα και ο κολλητος μου ειναι απλα εμφανισιμος(αν και δεν εχει σημασια αυτο για μενα)που καταγεται απο μια πολυ πλουσια οικογενεια. φοβαμαι μηπως πιστεψουν οτι τον θελω για τα λεφτα του και μετα να του βαλουν κι αυτου λογια..
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω???
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 03:04 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα φιλε ειχα 5 μηνες να δω τον κολλητο μου(αν και μιλαγαμε στο τηλ) γιατι σπουδαζα στο εξωτερικο και μολις τον ειδα πριν μια βδομαδα που επεστρεψα, αμεσως κατι αλλαξε, τον ερωτευτηκα αμεσως.. πηγαμε για φαι οι δυο μας να τα πουμε και μετα σε ενα σπιτι καποιων φιλων μας. ολο το βραδυ με ειχε σαν βασιλισσα και δεν μου χαλαγε χατιρι..πιστευω πως κι αυτος κατι νιωθει για μενα,αλλα δεν ειμαι σιγουρη...τι να κανω? να του πω τιποτα?φοβαμαι..
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω???
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 02:39 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε σε καταλαβαινω απολυτα..εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον κολλητο μου!δεν του εχω πει τιποτα ακομη,γιατι φοβαμαι μηπως τον χασω απο φιλο μου. βεβαια αν δεν ρισκαρεις δεν μπορεις να ξερεις,γι΄αυτο πρεπει να κανουμε κατι πριν μας τους παρουν και μετα τραβαμε τα μαλλια μας.. απλα πρεπει να βρεις την καταλληλη στιγμη,καπου οπου θα ειστε μονο οι δυο σας..
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω??? |