Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 22:35 @Διασκέδαση
χαχα καλο Δρ. το εχω συζητησει με πολυ κοσμο αλλα λυση δν βρηκα Πήγαινε στο θέμα: Ηταν στον υπνο μου ή στον ξύπνιο μου;
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 21:33 @Διασκέδαση
Το καρτερ ημων το ξερω υπαρει καιστα κινητα
Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 21:27 @Διασκέδαση
Συνεβη πριν απο περιπου 5 χρονια στο δωματιο μου. Τοτε ειχα δυο δωματια (1 με διπλό κρεβάτι κ 1 με μονο παιδικο) διοτι το σπιτι ηταν μεγαλο. Τις περισσότερες φορές κοιμόμουν στο μεγαλο γιατι το παιδικο ηταν στην σοφίτα κ φοβόμουν να ανέβω πάνω γιατι οι σκαλες ηταν ξυλινες και ετριζαν. Οπως και εκεινη την φορα λοιπον, κοιμηθηκα στο μεγαλο κρεβατι. Δεν ξερω αν ηταν ονειρο αλλα εγω ελπιζω να ηταν! Λοιπον, μια περιγραφη πρωτα. Το πανω μερος του κρεβατιου (εκει που μπαινει το κεφαλι) ηταν κολλημενο στον τοιχο και ακριβως απο πανω ηταν ο διακοπτης για το φως. Δεξια και αριστερα (οπως το βλεπουμε οταν ειμαστε ξαπλωμενοι) ηταν οι ντουλαπες και ειχαν αποσταση απο το κρεβατι περιπου 1,5 μετρο και οι δυο. Στο μερος του κρεβατιου που εμπαιναν τα ποδια ηταν η μπαλκονοπορτα και ειχε σχεδον 1 μετρο αποσταση απο το κρεβατι.Τελος παντων επεσα για υπνο και το βραδυ ξυπναω και ηθελα να παω να κοιμηθω στην μαμα μου και σηκωσα το χερι να ανοιξω το φως και δεν εβρισκα το τοιχο! Κανω πισω να πιασω τον τοιχο και πεφτω κατω(το κρεβατι ειχε μετακινηθει μπροστα)! Απο τον φοβο μου ανεβηκα παλι στο κρεβατι και παω να κατεβω απο δεξια και σκαω πανω στην ντουλαπα σαν να ειχε επισης μετακινηθει μπροστα (η ντουλαπα ειχε αποσταση απο το κρεβατι ειπαμε 1,5 μετρο!).Και ξαφνικα εκει που φωναξα "μαμααααααααα!!!" εγιναν ολα οπως πριν: το κρεβατι ηταν παλι κολλημενο κλπ... Πιστευω οτι επειδη φωναξα τη μαμα μου κατα καποιο τροπο "σωθηκα"!!!... Πήγαινε στο θέμα: Ηταν στον υπνο μου ή στον ξύπνιο μου;
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 18:12 @Διασκέδαση
για να γραψω τρομαχτικη ιστορια που παω;
Πήγαινε στο θέμα: η κότα ή το αυγό |