Μήνυμα στις 25/7/2010 στις 20:56 @Διάφορα
sas euxaristw pandos....mou dwsate merikes gnwmes ki ligh sumparastash....ti xriazomai toso....!!!!!! to internet einai to parathuro epikoinwnias mou me ton ekssw kosmo gt twra to kalokairi pou eimai spiti den borw na vgenw klp klp....eimai olh mera mesa....ki an den eixa ki auto tha trelenomoun!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: syxenomai ton patera mou.....!!!
Μήνυμα στις 25/7/2010 στις 20:55 @Διάφορα
ok...den prokeitai na ton skotosw....eipame...to eipa me thn enoia oti me ftanei se tetoio shmeio wste na skeftomai oti kalutera xwris auton...allwste mono dakrua tpt allo den mas prosferei... einai se polu asxhmh fash to poto exei kapoia stadia ki autos einai sto proteleytaio...exoun katastrafei ola ta kuttara tou ekgefalou...xathria den tou exoume xalasi pote...ena sas lew eimai 22 xronwn spoudazw( me xilia zoria gt den hthele na me afisei) ki akoma den bgenw .... den exw kani thn epanastash mou gt den tha katalavi....den exw pai pote mia volta me thn adeia tou oute gia ena kafe me thn adeia...eutuxws pou perasa eksw telika ki ezhsa ligo ti zwh katalava pws zoun oi anthrwpoi ekana filies...!!!! edwsa to proto mu fili sta 21.... den exw antimilisi pote.... kanw panda oti lei.... gia na mn ton akouw.... ki apo panw exi ki parapona... alla dustuxws ton katalavenw gt kserw oti milai to poto exw diavasei tosa vivlia gia auto to thema(eimai noshleutria)pou provlepw thn kathe tou kinish....alla einai duskolo na to anteksei solo auto.... den borw na th vlepw na upoferei...eilikrina..... mou lei merikes fores epagelmatias ygeias eisai den boreis na suzhthseis me kaenan giatro na sou dwsoun mia gnwmh....alla ti na ti s pw.....oti h kastash tou pleon den therapeuetai...pini apo ta 14-15 tou ki twra einai 55........einai polu upoulo to poto...... !!!!!!!!!!!!!!!autos einai ki o logo pou to suxenomai ki egw...!!!!! Πήγαινε στο θέμα: syxenomai ton patera mou.....!!!
Μήνυμα στις 25/7/2010 στις 11:55 @Διάφορα
to exoume skefti gia thn astynomia...alla ti mporei na tou kanoun...an tous kalesoume thn wra pou th xtypaei...tha ton valoun mia duo meres mesa ki tha ksabgei...tha einai xeirotera gia mas....!!!
Πήγαινε στο θέμα: syxenomai ton patera mou.....!!!
Μήνυμα στις 25/7/2010 στις 11:19 @Διάφορα
ti einai to trol??
Πήγαινε στο θέμα: syxenomai ton patera mou.....!!!
Μήνυμα στις 25/7/2010 στις 10:48 @Διάφορα
exw ena patera 53 xronwn..ki einai alkoolikos....!!!! den ton borw allo makari na eixa th dunamh na ton skwtona....pragmatika...mas exei katastrepsei th zwh...mas exei katastrepei to spiti...mas exei katastrepsi thn oikonomia tou spitiou... loipon exei sunexws paresthiseis ki ki epinoei diafora pragmata ki ta pio polla exoun na kanoun me thn mhtera mou ..h mana mou einai h pio ithikh gunaika ston kosmo liwnei sth douleia ki o paliomalaks tis prosapsti oti anti na pai gia douli api ki ton pataei me ton ena ki me ton allo ...thn anevazei poutana ki thn katevazei poutna... pragmatika eimaste se polu asxhmh fash....ton misw apisteyta... den exw misisi pote anthropw sthn zwh mou....!!!!!!!!!!!!!!!!!! makari na eixa th dynamh na ton skwtwna makari gia na glytwsoume ...!!!!! Πήγαινε στο θέμα: syxenomai ton patera mou.....!!! |