Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 16:18 @Μηχανήματα
θα χρειαστεί να τραβήξω κανά format στον δίσκο??
Πήγαινε στο θέμα: Ώρα να ξεκινήσω τον προγραμματισμό
Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 12:43 @Μηχανήματα
Καλησπέρα στο ftou.Λοιπόν θέλω να μπω κατευθείαν στο θέμα.Θέλω στο laptop μοθ να εγκαταστήσω linux και να ξεκινήσω να μαθαίνω μια γλώσσα προγραμματισμού(μου είπαν για python αρχικά).Αυτό που θέλω όμως είναι επειδή μοιράζομαι το laptop μου με τον πατέρα μου πρέπει να κρατήσω τα windows.Είδα ότι μπορώ να έχω και τα 2.Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται αυτό??Αρχάριος είμαι για αυτό λίγο αναλυτικά. Ευχαριστώ. Α επίσης πρέπει να πληρώσω για τα linux ή μοιράζονται δωρεάν??Δεν θέλω πειρατικά. Πήγαινε στο θέμα: Ώρα να ξεκινήσω τον προγραμματισμό
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 14:10 @Sex
Sorry ρε φιλε καινουριος ειμαι...Απλα ειδα πολλα τετοια θεματα και ειπα να μην ανοιξω καινουριο...
Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 22/7/2010 στις 15:16 @Sex
Οκ κατι τελευταιο...Καμια ιδεα γιατι εχει μεινει σ αυτο το μεγεθος????Εννοω στην κατασταση ηρεμιας....
Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 22/7/2010 στις 07:44 @Sex
Γεια σας ειμαι 17 χρονων και εχω μια απορια..Το πεος μου σε κατασταση ηρεμιας ειναι χωρις πλακα 3 ποντοι...Τ περιεργο ειναι οτι σε στυση ειναι 13.5 ποντοι...Πως γινεται αυτο????Ξερω οτι κανονικα δεν γινεται πανω απο το διπλασιο μεγεθος(βεβαια σε καλο μου βγηκε) αλλα το δικο μου σχεδον 5απλασιαζεται!!!
Πήγαινε στο θέμα: peos |