Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 14:59 @Sex
Απόλυτα σωστός ο αλήτης. Είναι νωρίς να παίζεις με τέτοια θέματα και να καταστρέψεις τη ζωή σου με κάτι που αργότερα θα χαίρεσαι να συμβεί. Προφυλακτικό και για καλύτερη αίσθηση στοματικό. Και όχι αντισυλληπτικά το κορίτσι τόσο μικρό θα επιβαρυνθεί για την κ@υλα σας; Κρίμα είναι...Υπάρχουν τρόποι να την βρείτε μια χαρά. Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 14:52 @Sex
Ρε παιδιά, 1ον Το δέρμα συνηθίζει στην επαφή. Τώρα σας πονάει αλλά το προφυλακτικό, ο κόλπος, το στόμα είναι απαλές επιφάνειες και δεν θα σας ενοχλεί τίποτα! Απεναντίας! 2ον Το "σκοινάκι" λέγεται χαλινός. Μπορεί να βγεί και με laser πλέον. Αλλά μόνο άμα σε πονάει όταν το κάνεις. Εγώ πριν 10 χρόνια είχα τις ίδιες σκέψεις και απορίες. Έχω ακόμα το χαλινό και το βάζω και στην πιο μικρή τρύπα χωρίς πρόβλημα. Ο χαλινός θα πάρει τη μορφή του από μόνος του ανάλογα με τη χρήση. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Μην αγχώνεστε. (Και εννοώ θα λασκάρει όχι να κοπεί...Που και να κοπεί ή να κάνει κάποια ρωγμή δεν είναι κάτι που θα σας απασχολήσει και πολύ :P) 3ον Για την απορία που λές, με το σάλιο ή το λιπαντικό του προφυλακτικού ο χαλινός λιπαίνεται και αποκτά "άλλη" ελαστικότητα. 4ον Αν ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ δεν μπορείτε να το ανοίξετε όταν είναι πεσμένο ή όταν σηκώνετε σας πονάει χωρίς να κάνετε κάτι ή είναι τέλος πάντων κλειστό εντελώς, να συμβουλευτείτε γιατρό. Δεν είναι τίποτα. (άλλοι το κάνουν για ομορφιά) 5ον Η περιτομή δεν είναι και η καλύτερη λύση γιατί αργότερα θα χάνεις σε αίσθηση. 6ον Εσύ που θέλεις να το κάνεις μόνος σου. Άσε τις λαλακίες μην πάθεις καμιά μόλυνση και τρέχεις μετά. ΥΓ : Μην συγκρίνετε με τις τσόντες, οι περισσότεροι είναι χωρίς χαλινό εξαιτίας επαγγέλματος και θρησκείας. Enjoy Πήγαινε στο θέμα: to sxinaki sto peos
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 14:34 @Sex
Φίλε μου, εγώ είμαι κάπως μεγαλύτερος. Και έχω ακριβώς την ίδια φαντασίωση. Έχω κάνει πολλά πράγματα στο σεξ μεταξύ αυτών και τρίο (με άλλη κοπέλα και ένα φίλο). Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο σέξ αφού το θέλει και η ίδια. Και να φαντάζεσαι ότι θές. Το θέμα είναι αν θες πραγματικά να κάνεις κάτι τέτοιο ή απλά σου αρέσει να το σκέφτεσαι;; Αυτό που θέλω να πω είναι πως η πραγματικότητα απέχει πολύ από την φαντασία. Και είναι πολλοί παράγοντες που ενδεχομένος να σε ξενερώσουν πολύ ακόμα και να σου αφήσουν ανεπανόρθωτες πληγές. Πρέπει να είσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου (γιατί θα συγκριθείς!!), να είσαι πολύ καλά με τη σχέση σου γιατί ενδεχομένως να τη χάσεις(!) και ο 3ος να είναι κατάλληλος. Αυτά επιγραμματικά, στο δικό μου μυαλό. Τέλος πάντων, η γνώμη μου είναι πως έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου μην λειτουργείς τόσο παρορμητικά. Δοκίμασε πιο πολλά πράγματα να κάνετε οι δυο σας (όπως κάπου δημόσια ή να σας βλέπουν πχ)και άστο να ωριμάσει καλά μέσα σου. ΥΓ : Μην βιάζεσαι, και μην φοβάσαι για τις φαντασιώσεις σου! Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 14:23 @Sex
Ρε φίλε δεν αξίζει τον κόπο, τσάμπα χρόνος και χρήμα. Εγώ μικρός πρώτα με κοπέλα πήγα και κατέληξα να πάω από περιέργεια. Η εμπειρία μου; Δεν συγκρίνεται το σεξ με την κοπέλα σου ή με μια φάση τέλος πάντων με αυτό του πληρωμένου έρωτα, και δεν έχει και κανένα απολύτος αποτέλεσμα. Γιατί δεν είναι μόνο το σεξ αλλά και η ανθρώπινη επαφή. Και πίστεψέ με εκεί δεν υπάρχει επαφή. Το φλέρτ είναι το ώραιο στην υπόθεση. Κοίτα να περνάς καλά σε ότι κάνεις και να είσαι άνετος με τις γυναίκες και όλα θα έρθουν. ΥΓ : Καλύτερα μόνος σου που ξέρεις και τα γούστα σου! :D Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω . . . . ??? |