Μήνυμα στις 21/4/2011 στις 23:16 @Sex
φιλε μου και γω οταν ξεκίνησα τέτοια υγρά άρχισαν να βγαίνουν και σιγά σιγά με τον καιρό αυτό που έβγαινε ήταν χύσι !! οπότε μην ανησυχείς.. μετά την κορύφωση λογικό είναι να μην μπορείς να συνεχίσεις να τραβάς γιατί πρέπει να περάσει λίγη ώρα και μετά !!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στον αυνανισμο
Μήνυμα στις 14/4/2011 στις 09:46 @Sex
Κοίταξε οι τρίχες εκεί κάτω θα με ενοχλούσαν μόνο όταν της έκανα γλυφομούνι !! Τώρα για τα υπολοιπα σεξ, κλπ, δεν έχω πρόβλημα να την βλέπω να έχει τρίχες, αντιθέτως με φτιάχνει περισσότερο!! Αλλά για το γλυγομούνι είμαι κάθετος, δεν θα μπορούσα να γλύφω τρίχες!!
Πήγαινε στο θέμα: Τι ξενερωνει τα αγορια
Μήνυμα στις 12/4/2011 στις 13:02 @Sex
Εγώ μια φορα τα είχα δοκιμασει (τα χυσια), για να δω πως ειναι η γευση τους , αν θα γουσταρουν οι γυναικες να τα παιρνουν κ.λ.π. !!! δεν ξέρω για τις γυναίκες αλλά εγώ πραγματικά αηδίασα,όταν τα βαλα στο στόμα μου υ.γ. μια σταγονα πηγα να δοκιμασω όχι ολα τα χύσια !! και μετά ήμουν μισή ώρα κάτω απ την βρυση για να φυγει τελείως η γεύση!! Πάντως έχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ, ότι δεν θεωρείσαι γκέι αν τρως τα χυσια σου.. Και γενικά ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί .. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και σπερμα
Μήνυμα στις 5/9/2010 στις 10:14 @Sex
κοίτα τελείως προσωπικά, εμένα θα μου άρεζε να είναι παρθένα, γιατί μ'αρέσει η ιδέα ότι αν κάνει κάτι θα είναι πρώτη φορά μαζί μου! επίσης, αν είναι και το αγόρι παρθένος, τότε μπορούν να ξεκινήσουν μαζί. Ενώ για παράδειγμα, αν η κοπέλα το έχει κάνει, και το αγόρι όχι, τότε θα νιώθει μειωνεκτικά το αγόρι! όλα αυτά ειναι δική μου άποψη, σίγουρα πολλοί πιστέυουν διαφορετικά
Πήγαινε στο θέμα: παρθενα :καλο ή κακο?
Μήνυμα στις 13/8/2010 στις 19:36 @Sex
Ευχαριστώ "Veteranos" !! Αλλά εγώ έτσι πως είδα λίγο τα θέματα περισσότερο έβλεπα ανησυχίες για το μέγεθος που έχει ο καθένας, κι όχι για την ηλικία μέχρι την οποία θα αναπτυχθεί το πέος! Συγνώμη αν κάνω λάθος! Κι άλλες απαντήσεις αν γίνεται... Ευχαριστώ!! Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 16:09 @Sex
εδώ και κάποιες μέρες έχω εναν μικρο ερεθισμό στον χαλινο (πετσακι) του πεους και δεν μπορω να κατεβάσω το πετσάκι έτσι ώστε να φανεί όλο το κεφαλάκι, γιατί τσούζει! αυτό συμβαίνει εδώ και μιαμιση βδομάδα! πριν μπορούσα κανονικά να κατεβάζω το πετσάκι και να φαίνεται το κεφαλάκι χωρίς πόνο (πολυ ελαχιστο)!! και ντρεπομαι να απευθυνθώ σε καποιον για άυτό το θέμα! ξέρει κανείς να μου προτείνει τίποτα?????????????? Ευχαριστώ... Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με πεος
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 12:48 @Sex
εγώ άρχισα να βγάζω στα 12-13 μου!! και οι πρώτεσ φορές που έχυνα έβγαζα αυτό το διαφανές υγρό που λες και δν μου έβγαινε κατ ευθείαν, αλλά μετα από λίγη ώρα!! οπότε είσαι ντάξει.. Μάλλον έχεις λίγο αργή ανάπτυξη...Οπότε όπου να'ναι να τα περιμένεις τα χύσια σου, έρχονται!! χεχε
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!! |