Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 23:41 @Sex
παιδια γενικα μπορω να πω πως μεγαλοδειχνω και εχουν τυχει αρκετες φασεις φετος .. τελος παντων καθε χρονο πηγαινω σε camping οχι κατασκεινωσεις ξερετε αυτα π πηγανεις και στηνεις μια σκηνη με την παρεα σου.. φετος γνωρισα ενα κοριτσι(απτην γερμανια αλλα εχει σχεση με την ελλαδα) και αυτη αποτι μου ειπε θελει να προχωρησουμε πιο πολυ απτα φιλια.. για να μην τα πολυ λογω οπως ειπα και πιο πανο νιωθω αβολα.. και δηλαδη ας πουμε κανω τα προκαταρκτικα μετα λογικα θα θελει να σηνεχισουμε.. τι θα'πρεπε να πω??????
Πήγαινε στο θέμα: αναπτυξη η προβλημα?
Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 15:37 @Sex
γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τα αντισιλιπτικα ... γινετε να τα παρει κανεις χωρις συνταγη γιατρου? και αν τα παρει πως ακριβως χρησιμοπιουντε , πριν γινει η Φαση τα περνι με λιγο νερο? γενικα τι ακριβως παιζει ?
Πήγαινε στο θέμα: αντισιλιπτικα?
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 18:53 @Sex
μακαρι.. γιατι αποφευγω ακομα και τα προκαταρκτικα με γυναικες διοτι νιωθω πολυ αβολα ..
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 16:40 @Sex
ρε φιλε πετα της καμια εξυπναδα .. ξερεις τωρα..
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 20 και αυτη 38.. Help..
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 16:30 @Sex
το εχω δοκιμασει.. αν κατουρισω απλως τα ''ουρα'' ειναι ασπρα
Μήνυμα στις 6/7/2010 στις 17:57 @Sex
παιδια τωρα το καλοκαιρι θα κλεισω τα 14 , το προβλημα μου εινε πως οταν τραβαω στο τελος αντι να βγει σπερμα βγενουν ουρα!!! :S βεβαια βγενει και μια αλλη μικρη ποσοτητα που παλια δεν εβγενε καθολου η οποια θυμιζει σπερμα τελως παντον μου φενετε πολυ παραξενο ... απαντηστε και αμα δεν ξερετε ψαξτε το θεμα plz
Πήγαινε στο θέμα: αναπτυξη η προβλημα? |