Μήνυμα στις 2/7/2010 στις 16:59 @Sex
οχι δεν δεν ηταν βιαστικος ουτε αγαρμπος ισα ισα που δοκιμασε πολυ σιγα και εγω του ελεγα αν μπορω να συνεχισει και να σπρωξει λιγο πιο πολυ....
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 29/6/2010 στις 17:12 @Sex
μην εισαι τοσο σιγουρη οτι ξερει περισσοτερα ηταν πολυ μικρος... και για απο πισω το ειχε αναφερει αλλα ειδε οτι ημουν αρνητικη και δεν ξαναειπε τιποτα στο κατω κατω γι αυτο και με περιμενε και κοντα δυο χρονια χωρις να επιμενει. το ξερω πως μου ειπατε για μπροστα αρκετες συμβουλες απλα δε καληφθηκα πληρως γιατι τα περισσοτερα τα ηξερα ηδη απλα δεν γνωριζα οτι ποναει τοσο κατα την δειησδηση παρα μονο νομιζα οτι ποναει στο σπασιμο του υμενα. αυτο αλλωστε ηταν η απορια μου στην πρωτη ερωτηση που εδωσα. τελοσπαντων καιρο εχουμε για αρκετες δοκιμες ακομα κ εφαρμογη των συμβουλων σας. ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ...............
Μήνυμα στις 29/6/2010 στις 13:44 @Sex
ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα δεν εχω σκοπο να δοκιμασω απο πισω εγω απο μπροστα θελω....
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 23:26 @Sex
κοντα 2 χρονια τα εχουμε. οχι δεν ειναι η πρωτη του φορα το ειχε κανει και παλια αλλα οταν ηταν πιο μικρος οποτε δεν εχει πολλεσ εμπειριεσ πιο πολλα γνωριζω εγω...
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 12:19 @Sex
αποφασισμενη ειμαι... αρα ουσιαστικα δεν ποναει τοσο στο σπασιμο του παρθενικου υμενα αλλα οταν ειναι για να μπει...? αρα δεν ειναι παραλογο που πονεσα σωστα??? το θεμα ειναι οτι στα προκαταρκτικα δεν παιζει τοσο ρολο ποτε θα ειμαι εγω αρκετα υγρη αλλα ποτε θα ερθει σε πληρη στυση το αγορι μου για να μπορεσει να βαλει το προφυλακτικο με αποτελεσμα ισως αυτη την στιγμη να μην ειμαι εγω αρκετα υγρη η καθολου...κανουμε μηπως καποιο λαθος εδω?????
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 10:32 @Sex
17 εγινα αυτον τον μηνα κι εκεινοσ 19 τον προηγουμενο αλλα με τα προκαταρκτικα δε νομιζω οτι αλλαζει κατι στο μεγεθοσ της τρυπας και πιστευω πωσ καθε φορα το ιδιο θα ειναι. αλλα γιατι να ποναει τοσο πολυ μηπωσ εχω καποιο προβλημα Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 22:36 @Sex
ναι θελω να προχωρησω και δοκιμασα 2 φορες αλλα πονουσε παρα πολυ στην αρχη και τελικα δεν καταφεραμε να μπει. σαν να μην χωραει αλλα αμα πιεσεισ παρα πολυ θα χωρεσει αλλα πονουσε παρα πολυ και το αφησαμε
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 22:31 @Sex
την πρωτη φορα στην διεισδηση ποναει παρα πολυ? αν δεν ειναι μεγαλη η (τρυπα) εχει πολυ μεγαλη δυσκολια?//? δεν ρωταω αν ποναει οταν σπαει ο παρθενικος υμενας αλλα πιο πριν στην αρχη........σας παρακαλω απαντηστε μου θελω πολυ να μαθω....
Πήγαινε στο θέμα: απορια |