Μήνυμα στις 29/6/2010 στις 12:46 @Διάφορα
δν ειναι οτι ειναι ομορφος ρε συ απλως μου εκανε αυτο το κλιιιιικ.ακουστε τι θα κανω! θα παω στην ισπανια και θα μαθω που συχναζει σε πιο κλαμπ και θα παω να τν γνωρισωωωωωω τελειο???
Πήγαινε στο θέμα: Δεν παω καλααααααα
Μήνυμα στις 29/6/2010 στις 08:02 @Διάφορα
οχι πολυ μικρη 16 ειμαι!ξερω οτι εχει δεσμο....παιδια σορυ αλλα αυτη που εχει ειναι πανααααααααασχημηηηη! ναι κ εγω ετσι πιστευω..θα μου περασει...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν παω καλααααααα
Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 21:54 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:μια που μιλατε για νικνεημ,το τρινιτυ ειναι απο αυτη την καουμποικη ταινια με τν λερωμενο καουμποι και τις ψευτικες μπουνιες??Πήγαινε στο θέμα: Και γαμώ..
Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 21:48 @Κλάψιμο
και εγω να σου πω την αληθεια μπηκα απο πολυ νωρις στο παιχνιδι του ερωτα..να σου πω την αληθεια απ τα 14..ηταν πολυ ξαφνικο και μεσα μου δν ηθελα πραγματικα να κανω ενα τοσο μεγαλο βημα.ενιωσα πως ακαριαια περασαν μπροστα απ τα ματια μου τα παιδικα μου χρονια..εκλεγα επι δυο μερες καθε βραδυ..ασυναισθητα..αλλα οταν ξημερωσε η τριτη μερα συνειδητοποιεισα πως θα μπορουσα να κανω οτι ακριβως εκανα και πριν,ο ερωτας δεν ειναι κατι που σε μεγαλωνει και ιδιαιτερα σ αυτην την ηλικια,το ξεσπασμα σου ηταν καθαρα ενα απ τα κλασικα εφοιβικα ξεσπασματα οπως και το δικο μου αλλωστε,ειναι κατι απολυτως φυσιολογικο....
Πήγαινε στο θέμα: Ξαφνικά κλάματα
Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 21:31 @Διάφορα
παιδια βοηθειααααααααα!!!Θελω βοηθειααα δν παω καθολου καλα!!μην με κοροιδεψετε!!ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου και να το πω καπου!! εχω ερωτευτει τον lionel messi???εχω ελπιδες να τον δω??να τον γνωρισω απο κοντα??βρειτε μου λυσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν παω καλααααααα |