Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:57 @Sex
Για την φιμωση μπορειτε να μου τα πειτε απλα και να μου απαντησετε τις ερωτησεισ? Γιατι στο γκουγκλ που εψαξα τα λεει πολυ επιστημονικα και δεν απανταει σε ολα μου τα ερωτηματα! 1.Αν κανω σεξ το πετσακι στην κεφαλη θα εχει μεγαλυτερη ελαστικοτητα?δηλαδη θα μπορω ευκολοτερα να βγαζω την κεφαλη? Ή θα γινουν τα πραγματα χειροτερα? 2.Τι οφελη εχει η φιμωση? 3.Αυτη η επεμβαση μπορει να γινει σε δημοσιο νοσοκομειο? Αν καποιος εχει κανει περιτομη παρακαλω να πει εδω και καποια παραπανω πραγματα για να ξερω! Υ.Γ. Εγω μονο τη φιμωση των blog ηξερα! Πήγαινε στο θέμα: Eρωτησεις
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:20 @Sex
Ειμαι 16 χρονων. 2. Αν κανω σεξ το πετσακι στην κεφαλη θα εχει μεγαλυτερη ελαστικοτητα?δηλαδη θα μπορω ευκολοτερα να βγαζω την κεφαλη? Πως αντιμετοπίζετε η φιμωση? 4.μου εχει τυχει 2 φορεσ και καθε φορα διηρκησε περιπου 5 μερες. Αλλα τωρα ειμαι ενταξει. Ρωταω μηπως και γινει κατι παρομοιο στο μελλον. Τότε να απευθυνθω σε ουρολογο? Πήγαινε στο θέμα: Eρωτησεις
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:09 @Sex
1.Του σηκωνετε και απλα δεν μπορει να χυσει? 2. φιμωση=?? Πήγαινε στο θέμα: Eρωτησεις
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 21:40 @Sex
1. Αν κάποιος δεν μπορει να κανει παιδια τοτε δεν του σηκωνετε? 2. Δεν το εχω κανει ποτε ακομα αλλα θελω να το κανω πολυ. Το πετσακι τους πεους μου καλυπτει και το μπροστινο μερος την κεφαλη. Εχω προσπαθησει να βγαλω την κεφαλη εξω απο το πετσακι αλλα δεν μπορω. Οταν θα το κανω τι θα γινει το πετσακι και η κεφαλη? 3. Μπορει μια γυναικα να μεινει εγκυος αν δεν χρησιμοποιηθει προφυλακτικο και δεν χυθει σπερμα στο γεννητικο της οργανο? 4. Μερικες φορες που κανω τα ουρα μου νιωθω ενα τσουξιμο στο πεους με αποτελεσμα να χαμηλωνω ταχητητες στη γρηγοραδα για να μην τσουζει. Αυτο σε τι οφειλετε? Πήγαινε στο θέμα: Eρωτησεις |