Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 16:20 @Διασκέδαση
ο συγκεκριμενος δε νομιζω να ξαναμπει σε τρενο. εβγαζε και μια μποχα... καλα,κανουν κανενα μπανιο εκει μεσα???
Πήγαινε στο θέμα: Στο τρένο με τον καλόγερο
Μήνυμα στις 15/6/2010 στις 15:56 @Διασκέδαση
Doctoras, ο συγκεκριμενος δε νομιζω να ειχε καν στο νου του αυτο που υποννοεις... τοσο σοκαρισμενο ατομο δεν εχω ξαναδει ποτε!!! το διαστημα μεχρι να κατεβουμε απ το τρενο πρεπει να ηταν πραγματικο μαρτυριο γι αυτον!!!!!!! θα ειχε να δει γυναικεια σαρκα πολλα χρονια!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Στο τρένο με τον καλόγερο
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 21:22 @Διασκέδαση
καλησπερα,ειμαι 25 χρ. κανονιζω χθες με την κολλητη μου να παμε για μπανακι πλαταμωνα.φτανει το τρενο λαρισα,μπαινουμε και τι να δουμε... πιτα ολο το τρενο εκτος απο 2 θεσεις,οπου ομως απεναντι καθοταν αντικρυστα ενας καλογερος!!!! τυχαιο? δε νομιζω!!!! τελος παντων,αποφασιζουμε να παμε να καθησουμε με τα μπικινια και τα λευκα παρεο φατσα καρτα απεναντι του. αφου ο ανθρωπος κοκκινησε σαν πατζαρι κι εγινε μουσκεμα στον ιδρωτα απο αυτο που εβλεπε μπροστα του,εσκυψε το κεφαλι κατω,οπου κι εκει ομως εχοντας καθησει σταυροποδι με τη φιλη μου το μονο που εβλεπε ηταν τα ποδια μας!!! εκει αρχισε το σοου! για μιση ωρα,μεχρινα κατεβω με τη φιλη μου,το ατομο δεν πηρε τα ματια του απ τα ποδια μου και συγκεκριμενα απ τα δαχτυλα των ποδιων μου. μαλιστα,οταν κουνουσα το ποδι μου κουναγε κι εκεινος την κεφαλα του προς την ιδια κατευθυνση!τωρα,με τα δαχτυλα μου εφαγε κολλημα, με τα βαμενα κοκκινα νυχακια μου,τι να πω,δεν ξερω!!! παντως μεχρι να κατεβουμε,αυτος δε μας κοιταξε ουτε μια φορα. σαν ζαλισμενο κοτοπουλο ηταν,πεθαναμε στο γελιο!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Στο τρένο με τον καλόγερο |