Μήνυμα στις 20/9/2010 στις 19:54 @Sex
παιδια ξερει κανενασ ποσο κοστιζει η εξεταση γενικα για σμν???
Πήγαινε στο θέμα: εσπασε το προφυλακτικο και...
Μήνυμα στις 18/9/2010 στις 14:41 @Sex
εικοσι ειναι ναι γνωριζω τα υπολοιπα και θα κανω εξετασεις καποια στιγμη συντομα ρωταω γιατι το διαστημα τοθ ενος λεπτου πανω κατω και καταλαβαινετε αν σε ενα λεπτο ξερω γω μπορειοσ να κολλησεισ τοσο γρηγορα... ευχαριστω φιλε μου Πήγαινε στο θέμα: εσπασε το προφυλακτικο και...
Μήνυμα στις 17/9/2010 στις 20:50 @Sex
γεια σας παιδια εχω μια απορια χθες το απογευμα το καναμε με την κοπελα μοθ και ετυχε και πανω στην πραξη και εσπασε το προφυλακτικο αλλα το πηρα χαμπαρι μετα απο ενα λεπτο και ετσι ρωταω υπαρχει περιπτωση να κολησα τιποτα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα?οπως πχ aids και τα σχετικα... ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηπτε απαντηση! Πήγαινε στο θέμα: εσπασε το προφυλακτικο και...
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 11:20 @Sex
ευχαριστω πολυ με καλυψες απολυτα.
Πήγαινε στο θέμα: AIDS-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΑ
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 00:10 @Sex
Χαιρεται παιδια ονομαζομαι γιαννης ειμαι 18 και εχω μια αποροια σχετικα με το AIDS γνωριζω αρκετα πραγματα για αυτο οπως μεταδοση προφυλαξη και ολα τα σχετικα αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι κληρομνομικο? δηλαδη αν γονεις δεν εχουν αυτο σημαινει οτι και οι απογονοι τους δεν εχουν??η υπαρχει περιπτωση να εχουν? ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηοποτε απαντηση. Πήγαινε στο θέμα: AIDS-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΑ |