Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 18:18 @Διάφορα
αυτο που θα σας διηγηθω ειναι απολυτα πραγματικη ιστορια καθως μου την εχει πει η ιδια η αδελφη μου.πριν απο περιπου 3 μηνες οταν εγω ειχα παει τριημερη με το σχολειο με το λυκειο η μεγαλυτερη μου αδελφη ειπε στην μαμα μου οτι θα παει να μεινει στο χωριο μας . ετσι ειπιε ενα καφε με την γιαγια μου και ειπε να κοιμηθει λιγο το μεσημερι και μετα θα γυρνουσε με το αστικο στο σπιτι.ξαπλωσε λοιπον στην κρεβατοκαμαρα και προσπαθησε να κοιμηθει..... προτου την παρει ο υπνος λοιπον αλλα πρωτου το τονιζω ενιωσε κατι σαν αερακι να την χτυπαει τοσο που κουνηθηκε η κουρτινα..... δεν εδωσε σημασια παρολο που δεν υπηρχαν ανοιχτα παραθυρα.μετα απο λιγο ομως σηκωθηκε για τα καλα. οταν επιχηρησε να ξανακοιμηθει ακουσε καποια γυναικια φωνη νεαρης ηληκιας στο αυτι της να την φωναζει με το ονομα της τοσο που αισθανθηκε μεχρι και την αναπνοη του ατομου(οταν καποιος σου μιλαει στο αυτι) το λογικο ηταν να ρωτησει την γιαγια μασ αν εστω την φωναξε(κοιμοταν στο σαλονι) αλλα εκεινη κοιμοταν του καλου καιρου.μαζεψε λοιπον τα πραγματα της και εφυγε.στο μεταξυ το χωριο παλια ηταν υπο τουρκικης κατοχης και υπαρχουν φημεσ οτι στην αυλη του διπλανου σπιτιου πρεπει να ηταν νεκροταφειο και οτι ειχαν σκοτωθει πολλοι ανθρωποι.....τα συμπερασματα δικα σας!!!!!! υ.γ. συγγνωμη αν εχω κανει καπου ορθογραφικα λαθη αλλα εχω σηνηθισει να γραφω με greeklish στον υπολογιστη Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια |