Μήνυμα στις 23/8/2010 στις 13:39 @Θ. Κλημεντίνη
ναι ρε σεις αλλα ειναι κ η αποσταση κ απο μνμ δεν ειναι καπως??εγω βεβαια θελω να της τ πω αλλα θα προιμουσα απο κοντα οπως θα προτιμουσα να εμαινα εκει που μενει
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με κοπελα
Μήνυμα στις 23/8/2010 στις 04:09 @Θ. Κλημεντίνη
εγω θελω να τ ξερει αλλα μηπως την εχω πιεσει?
Μήνυμα στις 23/8/2010 στις 00:41 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια κ καλο υπολοιπο των διακοπων.λοιπον εμενα μ αρεσει παρα πλ μια κοπελα π μενει αρκετα μακρια(5 ωρες με τ αμαξι) αλλα την βλεπω τ καλοκαιρι..λοιπον εγω τοσα χρονια μ αρεσε αλλα τα 2 τελεθταια καταλαβα οτι ειμαι ψιλοκαψουρης.ετσι φετος οταν πηγα διακοπες αφου την ειδα μερικες φορεσ αποφασισα να της μιλησω..αλλα επειδη δεν μιυ εβγαινε με την παρεα της μπροστα της ειπα ν βρεθουμε 2 μερες πριν φυγω γιατι ηθελα να της μιλησω..εκεινη ομως ειχε δουλεια της ειπα οποτε μπορει ν τ πουμε κ μ ειπε οκ...ομως δεν μ ξαναεστειλε κ ετσι τν επομενη της ξαναζητησα αλλα χωρις απαντηση..κολωνα κ ν παρω τηλ.τωρα δεν ειμαι μαζι γιατι γυρισα χωρις να την ξαναδω της κ σκεφτομαι ν της στειλω με μνμ τ νιωθω κ οτι την σκεφτομαι η δεν εχει νοημα αφου δεν θα την ξαναδω για τον υπολοιπο χρονο?δεν ξερω τ ν κανω...
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 18:51 @Θ. Κλημεντίνη
εχεις απολυτο δικιο κ σ ευχαριστω πλ για την απαντηση.
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ??
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 02:25 @Θ. Κλημεντίνη
και εγω τ ιδιο προβλημα εχω φιλε μ...κ μαλιστα θα την δω μονο 2 βδομαδες τρ τ καλοκαιρι γτ μενει μακρια...εγω θα συμφωνησω με τους υπολοιπους κ θελω ν κανω αλλη μια ερωτηση για εμμενα...αμα της πω τι νιωθω εκεινη ιας κ δεν θα την βλεπω τον υπολοιπο χρονο πως θα τς ερθει??κ τ μπορω να κανω σε τοσο λγο διαστημα??σρυ π μπλεκω μ τ δικα μ αλλα κ εγω σαν εσενα δν ξερω τ ν κανω
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ??
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 12:39 @Ftou.gr admin
ν παιδια κ εμενα μ ελεγε δεν ρεθηκε ο διακομιστης μονο ομως στο φτου.
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορουσα να μπω στο φτου
Μήνυμα στις 26/7/2010 στις 00:05 @Sex
κ τ γνεται οταν ο αντρας τελειωνει κ σταματαει δλδ τ κανει τ ζευγαρι τν ωρα μεχρι ν ξαναεχει στυση?
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 21:56 @Sex
ο αντρας δν ερχεται σ οργασμο οποτε τελειωνει??αρα μπορει ν ερθει σ 3 για παραδειγμα??κ κατα τν διαρκεια αυτη κ η γυναικα ερχεται σε 3 οργασμους οσες ο αντρας η λιγοτερους η περισσοτερους??
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 20:54 @Sex
γεια σε ολους!!!σαν παιδι κ εγω εχω καποιες αποριες επ του θεματος..αφου τελειωσουν τα προκαταρκτικα κατα τν διαρκεια της πραξης ποσες φορες ερχεται ο αντρας σε οργασμο και ποσες η γυναικα(δλδ ποσες απαιτουνται για να ευχαριστηθει ο αλλος) κ μετα απο καθε οργασμο τ ζευγαρι σταματαει για λιγο? δλδ αυτο κυριως για τν γυναικειο οργασμο γτ απο οτι καταλαβαινω μετα τν αντρικο υποχρεοτικα υπαρχει παυση μεχρι ν ξαναυπαρξη στυση.α κ ο αντρας μετα απο ποσους γυναικειους οργασμους πρεπει κ εκεινος ν τελειωσει?
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση |