Μήνυμα στις 16/5/2011 στις 16:20 @Sex
φιλε μου και γω σε μια παρομοια κατασταση ειμαι και απο οτι εχω καταλαβει ειναι το αγχος και οι αλοι δηλαδη μου λενε πως το αγχος φταιει...αλλα σιγουρα αν σταματησεις την μαλακια για 2-3 μερες θα ειναι καλητερα...:) ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: πολυ ωρα χωρις τελειωμα
Μήνυμα στις 26/12/2010 στις 23:33 @Διάφορα
παιδιά θέλω να μου πει οποιος ξέρει πως να φτιάξω ένα ποτό που άμα πιεις ένα ποτήρι να γινεσε λιώμα αλλά να έχει ωραία γεύση και να μην σε καίει στο λαιμό .! ευχαριστώ !!
Πήγαινε στο θέμα: ποτά !!
Μήνυμα στις 26/12/2010 στις 23:13 @Sex
ίσως.και ευχαριστώ αλλά χρειάζομαι και άλλες απαντήσεις
Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα γίνει να προχωρήσουμε;
Μήνυμα στις 26/12/2010 στις 22:12 @Sex
είμαι 14 χρόνων και θέλω να προχωρήσω με την κοπέλα μου αλλά δεν ξέρω πως να της το προτείνω...οι αντρες να πουν καμία ιδέα και οι κοπέλες του φόρουμ να πουν τι θα προτιμούσαν να ακούσουν από το αγόρι τους...το μόνο που έχουμε κάνει είναι φιλία αγκαλιές και χουφτώματα!...της αρέσω πολύ από ότι μου λέει και μάλλον θέλει και αυτή να κάνουμε έρωτα αλλά δεν ξέρω πως να το πω...επίσης ένας φίλος μου είπε ενώ φιλιόμαστε να ξεκινήσω να της βγάζω τα ρούχα να δω πως θα αντιδράσει πείτε μου τη γνώμη σας και σαυτο....ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα... Σου διορθώσαμε τον τίτλο και επίσης βγάλαμε τα bold από το μήνυμά σου. Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα γίνει να προχωρήσουμε;
Μήνυμα στις 3/12/2010 στις 20:43 @Sex
εμενα ειναι 33 εκατοστα και ειμαι 14ρων ...ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 21:53 @Sex
Λοιπον ειμαι 14 και προκειτε να κανω ερωτα με την κοπελα μου σε λιγες μερες.θα ηθελα να μου πειτε κινησεις που να κανω με το στομα,τα χερια,το σωμα μου γενικα για να προκαλεσω διεγερση στην κοπελα μου μιας και εχω ενα κομπλεξ με το μεγεθος του πεους μου που ειναι 13εκ. μηκος και 4εκ.πλατος λοιπον περιμενω απαντησεις...ευχαριστω προερετοικα(δεν ειμαι παρθενος αλλα εχω παει 3 φορες με που...τανες και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο)ΥΓ η κοπελα ειναι δυο χρονια μεγαλυτερη μου,ειναι παρθενα αλλα μου το εχει πει πως ειναι ετοιμη και θελει να το κανουμε.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτικες κινησεις
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 20:47 @Sex
εγω ειμαι 14 περιπου και την εχω 13 εκ. και εχω ενα κομπλεξ αλλα με αυτα που διαβαζω σε αυτο το φορουμ που ελπιζω να ειναι αλιθεια μιας και ειναι ανωνυμα εχω αρχισει να νιωθω καλυτερα!!...
Πήγαινε στο θέμα: posa cm prepei na exei ena peos
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 20:23 @Sex
εγω παω στα 14 και μου ειναι 13 εκ. μηκος και 4 εκ. πλατος αν και εχω ενα κομπλεξ με το μεγεθος...
Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας |