Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 13:46 @Διάφορα
Συμφωνώ με τον Παντελή... Οι πανελλήνιες είναι άθλιες αλλά τουλάχιστον είχαν καλό αποτέλεσμα...Χεχεχε. Επίσης δεν θα ξαναπιώ τόσο όσο είχα πιεί το περασμένο ΣΚ.... Με την ΚΑΜΙΑ ομως! Πήγαινε στο θέμα: Τι δεν θα (ξανα) κανατε με τιποτα ?
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 21:47 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίταξε, άποψη μου είναι οτι δεν χρειάζεται να βρισκόμαστε διαρκώς σε μια σχέση, ούτε οτι μια σχέση θα σε βοηθήσει απαραίτητα να ξεπεράσεις την προηγούμενη... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αισθανθείς οτι αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή ειναι ο εαυτός σου περισσότερο και να φροντίσεις να περνάς καλά με τους φίλους σου.... Όταν είναι να κάνεις σχέση θα κάνεις και δε θα είσαι ούτε η εναλλακτική ούτε η πληγωμένη. Δε σου αξίζει κάτι τέτοιο σωστά; Πάντως, το καλύτερο απο κάθε άποψη είναι ν αφήσεις τον κόσμο να λέει... Ειναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σ απασχολεί ;)Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω??
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 18:40 @Διάφορα
Γιατί δεν επικοινωνείς με κάποιον διαχειριστή του site;
Πήγαινε στο θέμα: αποκλησμένη
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 18:37 @Διασκέδαση
Κατ αρχην δεν είμαι φίλος, είμαι "φίλη". Νομίζω το Estella δεν παραπέμπει σε άντρα... Αλλά επειδή στο νοητικό επίπεδο σου δεν μπορώ να βασιστώ σε καμία περίπτωση το μόνο που έχω να πώ γλυκέ μου είναι οτι λυπάμαι. Οχι γιατί είσαι αυτό που είσαι. Αλλά γιατί έχεις εκλογικά δικαιώματα (το δικαίωμα να σκοτώνεις εκτός των άλλων και την ελληνική γλώσσα είναι άλλο θέμα). Η αναρχία είναι πάνω απ όλα ιδεολογία. Ελπίζω να βρείς το νόημα της και να μην την μπερδέψεις με τον χουλιγκανισμό (αν δε το έχεις κάνει ήδη δηλαδή).Και μια συμβουλή κλείνοντας, όταν δεν έχεις επιχειρήματα αντί να βρίζεις τους συνομιλητές σου προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Φιλικά και ευγενικά πάντα. Πήγαινε στο θέμα: Tι θα κανατε αμα ησασταν ΘΕΟΣ για 1 μερα;
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 18:30 @Διάφορα
Στο εύχομαι...χεχεχε... Πάντως ψάχτο λίγο... Πήγαινε σε κανα megastore και δες τιποτα με τα χαρακτηρηστικά που σου είπα... ;)
Πήγαινε στο θέμα: laptop
Μήνυμα στις 6/6/2010 στις 11:50 @Διασκέδαση
Φίλε αναρχικέ έχεις όραμα βλέπω... Μόνο που είναι κάπως μονοδιάστατο, απόλυτο και αφελές. Φαντάζομαι το κλείσιμο των σχολείων θα έχει ως στόχο να πολλαπλασιαστούν όλοι όσοι γράφουν το σκότωνα, το έπαιρνα και το καλάσνικοφ με έναν δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο... Κρίμα. Θα συμφωνήσω με τον φίλο Pelvic...
Πήγαινε στο θέμα: Tι θα κανατε αμα ησασταν ΘΕΟΣ για 1 μερα;
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 18:17 @Διασκέδαση
Χαχαχα σωστή! :P
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 18:03 @Διασκέδαση
Εγω θα μείνω. :P Τς τς τς... Εξάλλου το να γίνουν εκλογές από την αρχή δε το σκεφτόμαστε...; :)
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 17:56 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Hey Στέφανε!Η αλήθεια είναι οτι έχω μια αδυναμία στα Sony Vaio οπότε θα σε πήγαινα στο VPCEB1J1E/WI i3-330M (κλικαρε εδώ για περισσότερες λεπτομέριες: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10045401) To μόνο που το χαλάει λίγο είναι η κάρτα γραφικών του... Αλλά αν δεν σκοπεύεις να βάλεις παιχνίδια μέσα είναι ok... Μια επίσης καλή επιλογή με καλύτερη κάρτα γραφικών είναι Acer Aspire 5741G-334G32Mn εδώ έχουμε ATI RADEON 512MB (περισσότερες λεπτομέριες εδώ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5741G-334G32Mn-gift-TV-Tuner.htm) Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τους υπολογιστές πάντως θα σε συμβούλευα στη νέα σου αγορά να κοιτάξεις: ο επεξεργαστής να είναι i3 (οι i είναι η καινούρια γενιά επεξεργαστών) RAM 3gb και πάνω κάρτα γραφικών προτίμησε ή NVIDIA ή ATI Radeon 512 τώρα ο σκληρός δίσκος εξαρτάται από τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις. Πάντως απο τη στιγμή που οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να αγοράσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο κοίταξε να πάρεις κάτι με πολύ καλό επεξεργαστή και Ram ;) Πήγαινε στο θέμα: laptop
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 16:50 @Διασκέδαση
Χμμ... Τους βλέπετε τους 300 στη βουλή; Το δημόσιο χρέος; Τη νοοτροπία του κλέψαντος; Αν ήμουν θεά για μια μέρα θα τα εξαφάνιζα...
Πήγαινε στο θέμα: Tι θα κανατε αμα ησασταν ΘΕΟΣ για 1 μερα; |