Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 15:06 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχάς συμφωνώ με φίλο παραπάνω που ανέφερε το "χαλάρωσε". Μην αγχώνεσαι και μην το επιζητάς τόσο πολύ, όσο το κυνηγάς, αυτό βγαίνει προς τα έξω κι έτσι επισκιάζει τα καλά σου στοιχεία που φαίνονται μόνο όταν είσαι άνετος και ήρεμος. Προσωπικά στη φάση που βρίσκεσαι, νομίζω πως είναι καλύτερο να επιδιώξεις κάτι με κάποια κοπέλα που γνωρίζεις έστω και λίγο, βλέπεις ότι περνάς καλά μαζί της και μπορεί να γίνει κάτι. Όμως, και συναντήσεις σε λεωφορεία/καφετέριες/πάρκα δεν είναι απίθανες. Το πιο σημαντικό όμως και στις 2 περιπτώσεις είναι η άνεση. Αν πας πχ σε μια κοπέλα που σου αρέσει στο λεωφορείο, μην την πλησιάζεις υπερβολικά - ναι, για σωματική προσέγγιση λέω, όταν κάποιος άγνωστος έρχεται υπερβολικά κοντά μας, παίρνουμε αυτόματα αμυντική στάση - και ρώτησε την κάτι απλό του τύπου "Συγγνώμη, θέλω να κατέβω στην τάδε στάση αλλά δεν τη γνωρίζω" ώστε να αρχίσει μια κουβεντούλα. Χαμογέλασέ της, κι αν δεις ότι ανταποκρίνεται, πες πρώτος το όνομά σου, συστήσου και σίγουρα θα κάνει κι εκείνη το ίδιο. Νομίζω ότι ήμουν τίγκα στη λεπτομέρεια :), ελπίζω να βοήθησα.
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να βρω κοπελα
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 14:25 @Sex
Νομίζω - νομίζω - ότι η καλύτερη συμβουλή δεν είναι ακριβώς τεχνική: Να γουστάρεις αυτό που κάνεις και τον άντρα στον οποίο το κάνεις. Δεν υπάρχει καμία τεχνική που να συγκρίνεται με το πάθος με το οποίο κάνεις στοματικό. Γι' αυτό και να το κάνεις όταν πραγματικά γουστάρεις και θες να τον δεις να χάνεται κυριολεκτικά. Αν το κάνεις αγγαριά και 5.000 τεχνικές να ξέρεις, δεν θα είναι τόσο καλό - πάλι στοματικό είναι, μην τρελαθούμε, αλλά δε συγκρίνεται. Κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου πάντα... Γιατί στην προεπισκόπηση κάποια άλφα τα δείχνει σαν συμβολάκια ρε παίδες; Πήγαινε στο θέμα: texnikes gia pipa |