Μήνυμα στις 19/6/2010 στις 02:51 @Sex
Kita apo oti katalava to mono p s endiaferei einai na gamithis(gia na t pw oma).skeftikes tis sinepies ?ta agoria 8a lene kalws t poutanaki p gamiete me t ka8e tixeo.xwris na 8elw na se prosbalw alla blepontas ta parapanw moni sou prosbalese...an 8es na telionis me t parthenia s trava se kana club k kane one night stand...dn exei k megali diafora me afto pou prokeite na kaneis.. (sorry greeklish...eime apo mobile phone)
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι πως θα πονέσω
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 15:18 @Sex
ε καλα εισται .μπορω να πω οτι ωρα τησ ειναι να μαθει να φιλαει με γλωσσα.
Πήγαινε στο θέμα: Φιλί...
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 13:16 @Sex
ειμαι 17 και ειχα σχεση με κοπελα τησ ηλικειας μου για 6 μηνεσ.φοβερα ντροπαλη και ανασφαλης περα απο γλωσσοφυλα και λιγο - ελαχιστο χαμουρεμα (εξω απο τ ρουχα εννοειται) δεν καναμε τπτ αλλο... επειτα χωρισαμε. ηθικο δειδαγμα: βρεσ μια πιο ξεπεταγμενη και πιο ορημη να εχεισ μια φυσιολογικη σχεση....χωρεισ να ξενερωνεισ και να χαλιεσαι.... Πήγαινε στο θέμα: προβλημα!!
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 13:08 @Sex
αμα ειναι αλανι ο δικος σου ξεψαρωμενος και ετσι (μιλαμε για εφηβο 16 ετων + ) θα ηταν πολυ ωραιο.αμα δεν εχει ολοκληρωσει πολλεσ φορες τοτε καλυτερα να το προχωρησεται με τον κλασικο τροπο....προσωπικα θα γουσταρα πολυ!!!
Πήγαινε στο θέμα: πορνο...
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 12:59 @Sex
Ti age iste r pedes?apla pes ths otan eistai monoi sas ela na kanoume kati kenourgio kai mathe ths pws na bazei glossa...(sorry gia greeklish.eime apo kinito...)
Πήγαινε στο θέμα: Φιλί...
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 00:50 @Sex
Egw 13 xronwn thn eixa 14pontus.twra eimai 17 kai t exw 18.
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 12:21 @Sex
γεια σας παιδια!! θα ηθελα να με βοηθησετε γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια με το σεξ και γενικοτερα....ειμαι παρθενος ετων 16 σε σχεση.η κοπελα μου δεν ειναι ετοιμη ακομα και ετσι ειμαι σε αναμονη...οταν βρισκομαστε φιλιομαστε και ψιλοχαμουρευομσε...οπωσ ειναι λογικο εκεινη τι στιγμη εχω στηση.τεσπα μετα που τελειωνουμε με τα φιλια κτλπ και χωριζουμε νιωθω εντονο πονο στην ευαισ8ητη περιοχη δεν ειναι καπου συγκεκριμενα ...ειναι προβλημα αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Geniki aporia |