Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 23:54 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα μετα απο τοσο καιρο εχουμε πλεον μια οικειοτητα!!!τραγουδαμε τραγουδια ο ενας στον αλλο χορευουμε μαζι.....τωρα τελευταια το εχει κοψει σιγα σιγα...νομιζω οτι με τον τροπο του μου δειχνει οτι δεν ενδιαφερεται....βεβαι μου ειπε θα μου στειλει μηνυμα να παμε για μπανιο οποτε εχει ρεπο αλλα δεν ξερω πιστευω οτι δεν θα μου στειλει....
Πήγαινε στο θέμα: κεραυνοβολος ερωτας
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 20:53 @Κλάψιμο
χρηστος θηβαιος!!δεν ειμαι αλλος!!!! και για τον κοσμο που μισεις δεν ειμαι αλλος και για τον κοσμο που αγαπας δεν ειμαι αυτος!!!!αλλοι νομιζανε πως ημουνα μεγαλος και απο σπουργιτι τηα γινομουνα αητος!!!!!! αλλα και το σε εχω βρει και σε χανω της μποφιλιου!!!!! ενας λατρεμενος στιχος!!!!!και οσο αλλαζω σου μοιαζω!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένοι στίχοι
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 20:44 @Θ. Κλημεντίνη
αχ παιδια δεν ξερω τι να κανω!!!τον γνωρισα στο μαγαζι που δουλευει και αμεσως ενιωσα κατι πολυ περιεργο μεσα μου!!!!!!του δειχνω καθε φορα που παω στο μαγαζι το ενδιαφερον μου αλλα τωρα τελευταια νομιζω οτι με γραφει.....δεν ξερω τι να κανω...να μην ασχοληθω αλλο και να αφησω τα πραγματα να παρουν το δρομο τους???η να του πω ξεκαθαρα τι νιωθω γι αυτον??????
Πήγαινε στο θέμα: κεραυνοβολος ερωτας
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 20:38 @Θ. Κλημεντίνη
εγω προσωπικα δεν βρισκω κατι κακο στις σχεσεις με μεγαλυτερους!!!!αρκει να εισαι και εσυ ωριμη με κριση και να καταλαβεις τι μπορει να θελει ο αλλος απο εσενα!!!!και εγω ειμαι 18χρονων και εκανα σχεσεις με μεγαλυτερουσ οι οποιεσ κρατουσαν.....βεβαια στην αρχη αναρωτιεσαι τι μπορει να θελει αυτος απο εμενα αλλα μετα καταλαβαινεις οτι μπορει να μην ειναι ετσι ακριβως!!!!ενας αντρας 20 22 χρονων εχει σχεδον ιδιο τροπο σκεψης με μια κοπελα 16!!!!!!οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα στην ηλικια αλλα στο μυαλο και την ωριμοτητα του καθενος!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μεγαλυτερο...
Μήνυμα στις 12/6/2010 στις 13:08 @Θ. Κλημεντίνη
λες οτι σου εχει κανει πολλα και τον σκεφτεσαι ακομα????αν ειναι δυνατον....η γνωμη μου ειναι να μην ξαναγυρισεις..οσο και αν λενε οτι οι ανθρωποι αλλαζουν δεν αλλαζουν με τιποτα.....το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βγεις με φιλους να γνωρισεις κοσμο να περνας καλα....ξεχνα τουσ γκομενους...ειναι καλυτερα να μεινεις λιγο διαστημα μονη σου και να σκεφτεις...και να δεις που αν τα κανεις αυτα στο τελος θα παρεις μια αποφαση που θα ειναι και η καλυτερη...το οτι τον αγαπας δεν σβηνει οσα σου εχει κανει ετσι δεν ειναι????ψαξε στον εαυτο σου και αναρωτησου...μηπωσ αξιζω κατι καλυτερο????απλα προχωρα μπροστα!!!αφησε τα ολα πισω σου και ξεχασε τα....πριν δυο μηνες ειχα ακριβωσ το ιδιο προβλημα...ομως σκεφτηκα και καταλαβα οτι ο πρωην μου δεν μου αξιζει....οτι αξιζω κατι καλυτερο..καποιον που να μην με πληγωνει καθε τρεις και λιγο....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανατε στην θεση μου?
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 18:11 @Διασκέδαση
θα φανει λιγο τραγικο αλλα δεν θα εκανα τιποτα!!!!!απλα θα το απολαμβανα....γιατι οτιδηποτε αλλο να εκανα θα γινοντουσαν ολα σκατα παλι καποια μερα!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Tι θα κανατε αμα ησασταν ΘΕΟΣ για 1 μερα;
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 11:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:συμφωνω οτι μπορει να ειναι μηκυτιαση αλλα επισης μπορει να μην ειναι και τιποτα...μην ανησυχεις....ερεθισμενο λογικα θα ειναι και απο την πραξη το βλεπω λογικο.....αλλα το οτι το εκανες χωρις προφυλαξη ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις να πας στη γυναικολογο σου.....το πεος του μπορει να ειχε οτιδηποτε.....Πήγαινε στο θέμα: Είναι τίποτα?????
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 17:52 @Sex
μηκυτες μπορεις να κολλησεις αν εισαι παρθενα και μεσα απο τη θαλασσα..το χερι που σου εβαζε κοπελα μου μπορει να ηταν βρωμικα....ακομα και οταν πηγε να μπει αν το κανατε χωρεις προφυλαξη παλι κατι μπορει να κολλησες...το καλυτερο ειναι να πας στο γιατρο...μονη σου η με καποια φιλη σου αν δεν θελεις να το μαθει η μητερα σου....ο ειδικος θα σε ενημερωσει πολυ καλυτερα....και μακρια απο αυτον!!!!!!κολλημα ειναι θα περασει...ειναι πολυ μαλακας αν σε πιεζε...η πρωτη σου φορα πρεπει να ειναι με καποιον που αγαπας και δεν εχεις αμφιβολιες γι αυτον!!!!προσεχε!!!!και πανε στο γιατρο...αν και πιστευω οτι μαλλον καποιοι κολπικοι μηκυτες θα ειναι!!!!
Πήγαινε στο θέμα: SOS ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 17:45 @Θ. Κλημεντίνη
το εχω ζησει με την τελευταια μου σχεση αυτο....ξερω οτι ειναι πολυ πολυ δυσκολο...οταν καταλαβεις οτι μετα απο εσενα σε φτυνει αυτος απλα ξεκινας να κανεις το ιδιο....το φτυσιμο ιδιαιτερα στον αντρα κανει πολυ καλο....αν δεν τον φτυνεις νομιζουν οτι σε εχουν σιγουρη...και ομως δεν ειναι ετσι...συννεχισε να τον φτυνεις οταν σε φτυνει και αυτος...θα σου πει οτι εισαι εγωιστρια οτι δεν τον αγαπας και διαφορα τετοια.....μην πεσεις...καλο ειναι να ξερουν οτι δεν εισαι σιγουρη...αν το καταλαβει τοτε χαλαρωσε...
Πήγαινε στο θέμα: Φτύσιμο σε μια σχέση!!
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 17:38 @Θ. Κλημεντίνη
κατα τη γνωμη μου εισαι πολυ μικρος για ερωτες!!!!αλλα αφου της εγραψες ενα γραμμα και δεν απαντησε η σημαινει οτι δεν σε θελει η οτι ντρεπεται....σε μενα προσωπικα θα μου αρεζε παρα πολυ το αγορι να ερθει και να μου μιλησει...πρεπει πρωτα να δεις αν σε κοιταει αν ασχολειται μαζι σου...αν γινονται ολα αυτα το καλυτερο ειναι να της μιλησεις σε ενα διαλειμμα η σε ενα κενο..να της πεις ολα αυτα που νιωθεις...και αν σε απορριψει μην σταναχωρεθεις..ερωτες στη ζωη σου θα υπαρξουν πολλοι!!!!καλη τυχη μικρε μου!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να της τα ζητήσω; |