Μήνυμα στις 1/6/2010 στις 07:52 @Sex
αυγανίζομαι κάθε μέρα και ναι στεφανε, κάθε φορα που βλεπω χυμα (επειδη δεν βλεπω παντα) συμβαινει να εμφανίζεται πιο μετα πό τον οργασμό και ειναι λίγο και διαφανές..
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 23:37 @Sex
ελπιζω ετσι να ειναι το αλλο ομως που ειπα: δεν το βλεπω αμέσως αλλά πιο μετα από τον οργασμο... αυτο παλι που φταίει?? Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 23:26 @Sex
τι εννοεις που το κάνω? παιδια εχει κανενα αλλο που να αργησε οπως εμένα? ετσι για να νιωθω κάπως πιο ήσυχος.. Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 22:21 @Sex
εμμ οχι τοσο τωρα αρχιζω περισσοτερο αν θα δω σε 2 χρονια τοτε δεν με απασχολει τοσο.. η μεγαλη μου φοβια ειναι αν ειμαι στειρος :Ο επειδη εχει αλλουσ στην ηλικια μου που ειδαν σπερμα απο πιο μικροι.. σιγουρα ολα ειναι καλα?? Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 22:05 @Sex
παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να μοιραστω κατι μαζι σας.. ειμαι 15 χρονων και ακομα δεν βλεπω σπερμα οταν τελειωνω :( καποιες φορες βλεπω λιγο διαφανο μετα απο αρκετή ωρα ειναι φυσιολογικο για την ηλικια μου ή κατι δεν παει καλα? πλς παιδια απαντήστε μου.. Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!! |