Μήνυμα στις 13/8/2010 στις 11:27 @Flame
ειναι απο το ματριξ παρ ολα αυτα επειδη γνωριζεις απο ταινιες του φαρ ουεστ κ ειμαι κ φαν της συγκεκριμενης που αναφερεσαι θα αποδεχτω την απαντηση σου αγαπητη συμφορουμιτισσα :D Πήγαινε στο θέμα: Και γαμώ..
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 23:33 @Κλάψιμο
γιατι δατς λαιφ ειτε εσυ διαλεξες το χωρισμο ειτε ο αλλος μια στεναχωρια σου μενει για καποιο διαστημα, για οσα περασατε.. για οσα ονειρα μπορει να κανατε κ να μη εχουν ελπιδα να πραγματοποιηθουν πια κλπ κλπ αν εισαι δε ακομη ερωτευμενος ειναι πολυ πιο δυσκολο να τα δεις ολα ομορφα μετα το χωρισμο απολυτως φυσιολογικο.. κ απολυτως κλισε αλλα πραγματικοτητα,.. ο χρονος ολα τα γιατρευει υπομονη κανεις δεν πεθανε απο σχεση που τελειωσε Πήγαινε στο θέμα: γιατι.....γιατι...????
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 23:28 @Θ. Κλημεντίνη
ε ναι επειδη κανεις δεν λεει ποτε ψεματα... αν 28 ειναι η ηλικια σου θεματοθετρια εισαι ψιλοαδικαιολογητη να σκεφτεσαι να επιστρεψεις σε καποιον που σε πληγωσε τοσο οσο λες οι ανθρωποι σπανια θα αλλαξουν... δοκιμασε να μεινεις λιγο μονη σου να τα βρεις με τον εαυτο σου, να ηρεμησεις κ μετα να δεις τι θα κανεις Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανατε στην θεση μου?
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 23:24 @Sex
13?!!!!!!!!!!!!!!! σεξ?!!!!!!!!!!!! δεν θελω να μιλαω σαν μαμα... αλλααα ρε παιδια αμα τα κανετε ολα απ τα 13 μετα τι μενει? 1. δε θα κανω ποτε παιδι 2. οτι ειναι να κανετε, καντε το με προσοχη, δε θελετε εγκυμοσυνες σε τετοιες ηλικιες.. 3. αποχωρω με τη φρικη ζωγραφισμενη στο προσωπο μου... εχετε ξεφυγει.. Πήγαινε στο θέμα: apories
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 23:20 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:για τι ηλικιες μιλαμε?προσωπικα παντως ετσι κ μου ελεγε κατι τετοιο, τελειωσε για μενα δεν πα να εκοβα φλεβα? τελος φινιτο. Πήγαινε στο θέμα: πως να τον κανω να ξεπερασει το παρελθον;
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 14:03 @Sex
το aids δεν ειναι κληρονομικο φυσικα το οτι μεταφερεται απο μαμα σε παιδι συμβαινει επειδη η μαμα θα εχει τον ιο κ μεταφερεται με το αιμα στο παιδι της πριν ακομη αυτο γεννηθει δε σημαινει οτι επειδη καποιος καπου καποτε ειχε τον ιο θα τον εχουν κ οι απογονοι του... μεταδιδεται με τους τροπους που εχεις διαβασει οπως λες... Πήγαινε στο θέμα: AIDS-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΑ
Μήνυμα στις 11/6/2010 στις 20:54 @Μηχανήματα
ναι εγινε ηδη μια φορα επεζησα.. μου φυτρωσε ενα τριτο ματι ομως απο κεινη τη μερα :P Πήγαινε στο θέμα: θερμομετρο υδραργυρου
Μήνυμα στις 11/6/2010 στις 00:34 @Μηχανήματα
σκεφτεσαι ν αρχισεις να τον βραζεις μηπως? σ.βρασμου: 357 βαθμοι κελσιου... Πήγαινε στο θέμα: θερμομετρο υδραργυρου
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:41 @Μηχανήματα
καλα κανατε ηρεμησε τωρα :) Πήγαινε στο θέμα: θερμομετρο υδραργυρου
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:27 @Μηχανήματα
μωρε να το υποθετουμε... αλλα μη φτανουμε κ στο αλλο ακρο ειμαι χημικος οποτε ειπα να καθησυχασω ;) τ οτι πρεπει να προσεχουμε πρεπει φυσικα..! απαγορευτηκαν το 2009 νομιζω... κ ο κυριος κινδυνος ειναι οτι πολλες φορες τα δαγκωναν κ τα εσπαγαν μεσα στο στομα τους Πήγαινε στο θέμα: θερμομετρο υδραργυρου |