Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 01:17 @Sex
Τίποτα, ελπίζω να βοήθησα. Απλά να θυμάσαι, αργά και χαλαρά. Όχι δεν είμαι 16, είμαι 18 Πήγαινε στο θέμα: πως την πειθω για ...πρωκτικο??
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 01:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Εκείνη όμως είχε άλλο αγόρι πριν :) Αν όμως είσαι σίγουρος ότι όλα είναι οκ, μπες από πισω χωρίς προφυλακτικό και για μπροστά βάλε. Πήγαινε στο θέμα: πως την πειθω για ...πρωκτικο??
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 13:03 @Sex
Ναι πλέον η συσκευασία έχει ένα αλλά παλιότερα οι συσκευασίες είχαν 2 χαπάκια. Οι οδηγίες λένε ότι πρέπει να το πάρεις 72 ώρες μετά το ατύχημα αλλά εντός 24 ωρών είναι το ειδανικότερο (έχω πάρει συσκευασία με 2 γι'αυτό το λέω, νομίζω τα Primolut ήταν) Πήγαινε στο θέμα: αντισυλυπτικα
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 12:59 @Sex
Πολύ λιπαντικό, "παιχνίδι" με τον πρωκτό για να χαλαρώσει (πρόσεξε τα νύχια σου να είναι καλά κομμένα για να μη τη γρατσουνίσεις) κτλ. Όσον αφορά τις προφυλάξεις, εκτός από το ότι είναι γενικώς απαραίτητες για να μην κολλήσετε τίποτα (γιατί το προφυλακτικό δε το χρησιμοποιούμε μόνο για να μην έχουμε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, καλό είναι αν θέλεις να κάνετε πρωκτικό και μετά να ξανα μπεις από μπροστά ή να φορέσεις προφυλακτικό για να το κάνετε κανονικά μετά το πρωκτικό ή να πλυθείς καλά για να μη μεταφέρεις μικροοργανισμούς από πίσω στον κόλπο της. Πήγαινε στο θέμα: πως την πειθω για ...πρωκτικο??
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 17:48 @Sex
Πες της ότι θέλεις να προσπαθήσετε αργά και χαλαρά και ότι δε θα κάνεις τίποτα παραπάνω από αυτό που εκείνη μπορεί και θέλει. Αυτό σημαίνει όμως ότι αν δεχτεί πρέπει και εσύ να είσαι κατάλληλα "διαβασμένος" και να έχεις την υπομονή που χρειάζεται. Μπορεί να μην πετύχει με την πρώτη, μπορεί να χρειαστούν πολλές φορές μέχρι να χαλαρώσει τελείως αλλά το θέμα δεν είναι να σου κάνει απλά την χάρη αλλά να το ευχαριστηθεί κι εκείνη όπως κι εσύ. Προφανώς ο πρώην της ήταν βιαστικός και δεν προετοίμαζε σωστά την περιοχή ώστε να χαλαρώσει και να το απολαύσει γι'αυτό και έχει τραυματικές εμπειρίες. Από εκεί και πέρα, το πρωκτικό μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση και στους δύο καθώς ο πρωκτός είναι πολύ ευαίσθητη περιοχή και ερεθίζεται εύκολα αρκεί να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και πάντα με τις κατάλληλες προφυλάξεις. Α, και αυτό που αρέσει στους gay δεν είναι η αίσθηση της υποταγής ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό. Το πρωκτικό σεξ είναι όντως ερεθιστικό και προκαλεί ηδονή αν γίνει σωστά.
Πήγαινε στο θέμα: πως την πειθω για ...πρωκτικο??
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 17:24 @Sex
Αγαπητέ merkon η κοπέλα σου είναι αρκετά μικρή σε ηλικία και δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι όντως θέλει όπως γράφτηκε παραπάνω. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή και σε αυτή την ηλικία δε ξέρει ακριβώς τι θέλει. Από τη μία είναι η περιέργεια για το καινούριο, από την άλλη το γεγονός ότι προφανώς σε αγαπάει και θέλει να σε ικανοποιήσει και σε μια γωνίτσα στο μυαλό της είναι και όλα τα ταμπού που συνδέονται με το σεξ και την ηλικία. Είναι λογικό βέβαια κι εσύ από τη μεριά σου να θέλεις να κάνεις σεξ αλλά νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να μην πιέζεις καταστάσεις και να την κάνεις αύριο μεθαύριο να έχει όχι και τις καλύτερες αναμνήσεις από εσένα. Γνώμη μου είναι, επειδή από όσα διάβασα μου φαίνεται ότι σε ενδιαφέρει κυρίως το σεξ και όχι κάτι περισσότερο, να σεβαστείς την επιθυμία της και αν νιώθεις ότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου, να βρεις μια κοπέλα πιο έτοιμη για το όλο θέμα. Θα περάσεις και εσύ ο ίδιος πολύ καλύτερα.
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 17:13 @Sex
Όπως και σε κάθε άλλο μέρος που θα μπορούσες να κοπείς θα πρέπει απλά να προσέξεις την καθαριότητά του και δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φαγούρα δε νομίζω να έχεις αφού απλά ψαλίδισες τις τρίχες. Αν τις είχες κάνει με ξυράφι τότε σίγουρα μετά από κάποιες μέρες θα ένιωθες φαγούρα.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 17:08 @Sex
Ο παρθενικός υμένας βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου της γυναίκας και στην ουσία είναι μια μεμβράνη, σε άλλες γυναίκες πιο ελαστική και σε άλλες πιο ανθεκτική. Φαντάσου το σαν μια πόρτα που κρατάει το μέρος εκεί πιο κλειστό. Σε άλλες γυναίκες "ξεκλειδώνει" πιο εύκολα σε άλλες πιο δύσκολα. Συνήθως όταν σπάει κατά τη διάρκεια της επαφής (αν δεν έχει σπάσει νωρίτερα για άλλους λόγους) βγαίνει λίγο αίμα αλλά και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Επίσης πολλοί νομίζουν ότι με την πρώτη φορά ο παρθενικός υμένας θα σπάσει κατευθείαν αλλά συχνά μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη και τρίτη επαφή για να σπάσει τελείως.
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας!
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 16:54 @Sex
Έχω την εντύπωση πως τα έχεις μπερδέψει λίγο. Τα χάπια για τα οποία μιλάς είναι τα λεγόμενα "χάπια της επόμενης μέρας". Είναι δηλαδή χάπι το οποίο παίρνει η γυναίκα αμέσως μόλις γίνει το "ατύχημα". Συνήθως η συσκευασία έχει μέσα 2 χαπάκια, παίρνει το πρώτο όσο πιο γρήγορα γίνεται και το δεύτερο μετά από 12 ώρες. Για να είναι αποτελεσματικό πρέπει να το πάρει μέσα σε 72 ώρες από τη στιγμή του ατυχήματος. Σε καμιά περίπτωση αυτό το χάπι δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης και η γυναίκα θα πρέπει να το παίρνει σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που η όποια άλλη μέθοδος χρησιμοποίησε απέτυχε. Τα αντισυλληπτικά χάπια από την άλλη, είναι μέθοδος αντισύλληψης. Και πάλι τα παίρνουν μόνο οι γυναίκες, κάθε μέρα και ίδια περίπου ώρα. Κάθε συσκευασία έχει 21 χάπια τα οποία η γυναίκα παίρνει για 21 συνεχόμενες μέρες. Μόλις τελειώσουν οι 21 μέρες έρχεται η περίοδος και ξεκινάει το καινούριο κουτί μετά από 7 μέρες. Τα αντισυλληπτικά χάπια σκοπό έχουν να μη μπορεί η γυναίκα να μένει έγκυος ακόμα και αν κάνει ελεύθερο σεξ και δεν προσφέρουν τίποτα αν ήδη έχει μείνει έγκυος. Πήγαινε στο θέμα: αντισυλυπτικα |