Μήνυμα στις 25/5/2010 στις 09:34 @Sex
λοιπον το θεμα της αντοχης, δηλαδη να αποφυγεις μια προωρη εκσπερματωση ειναι θεμα εμπειριας, θα σου εξηγησω το γιατι Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι μια σεξουαλική δυσλειτουργία που επηρεάζει 25-30% των αντρών, οπότε και είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στον ανδρικό πληθυσμό. Χωρίς αμφιβολία μπορείτε να πείτε ότι είναι το ποιο κοινό σεξουαλικό Οι πρώτες σεξουαλικές εκσπερματώσεις δίνονται συνήθως κατά σεξουαλικές επαφές σε νεαρή ηλικία. Με την ανάπτυξη εμπειρίας και μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών σχέσεων, ένας άντρας μπορεί να επιτύχει απόλυτο έλεγχο στις εκσπερματώσεις του. Αυτή η ασφάλεια έρχεται με εμπειρία, αλλά προκαλεί άλλους παράγοντες όπως ανησυχία, ενοχές ή φόβους απόρριψης Όλοι οι άνδρες έχουμε έναν μυ ο οποίος είναι λίγο κρυμμένος που ονομάζεται «μυς PC» και βρίσκεται δίπλα και πίσω από το πέος. Αυτός ο μυς είναι ο βασικός μυς εκτίναξης του σπέρματος, και αυτός είναι ο λόγος που η στύση βελτιώνεται αν τον γυμνάσουμε. Η έλλειψη άσκησης αυτού του μυ προκαλεί σε πολλά άτομα την δυσάρεστη γνωστή πρόωση εκσπερμάτωση. αυτα ειναι επιστημονικα δεδομενα ελπιζω να σου καλυψα τις αποριες Πήγαινε στο θέμα: Κανενα κολπο για δια διαρκεια σεχ περισσο
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 22:40 @Sex
αδερφε σε παραδεχομαι απολυτα, σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου
Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 22:24 @Διασκέδαση
θα τους κατεστρεφα ολους
Πήγαινε στο θέμα: Tι θα κανατε αμα ησασταν ΘΕΟΣ για 1 μερα;
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 21:57 @Sex
ναι το σκεφτηκα αυτο, και αυτη παρθενα ειναι και δεν ειχα κανενα προβλημα μηπως κανω κατι λαθος η κατι τετοιο, ειμαι 17 και αυτη 19, για την ακριβεια ειχα παει μια φορα με τον ξαδερφο μου σε ενα μπουρδελο αλλα και εκει μου συνεβη το ιδιο γι αυτο μου κινησε ιδιαιτερα την περιεργεια, σε ευχαριστω πολυ παντως
Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 21:34 @Sex
Καλησπερα σας Το σαββατο την ειχαμε βρει με την κοπελα μου στο σπιτι μου και φασονομασταν στον καναπε και πηγε για σεξ το πραγμα, τεσπα φιλια τριψιματα αυτη ανεβηκε επανω μου και οκ εως εδω, οσο φασονομασταν ειμουν ντουρος και το πεος μου σηκωμενο, μολις ανεβηκε επανω μου μου επεσε για καποιο λογο, σημειωνω οτι δεν εχω κανει ποτε σεξ και δεν σκεφτηκα κατι αρνητικο αυτη εκεινη την στιγμη, θελω τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας, γιατι μπορει να μου συνεβει αυτο? Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια |