Μήνυμα στις 3/12/2010 στις 23:49 @Sex
Τώρα τελευταία έβγαλα στον κόλπο βασικά εξωτερικά πρίν την κλειτορίδα εκει που αρχίζουν τα χείλη απο μπροστά κάτι μικρά σαν ελιές αλλα στο χρώμα του δέρματος.. κάτι μικρά φουσκωτά ίδια με μικρές κρεατοελιές..??Ξέρει κανείς τι είναι???
Πήγαινε στο θέμα: Είναι προβλημά??
Μήνυμα στις 27/8/2010 στις 01:22 @Διάφορα
Kατέβασε ένα πρόγραμμα που λέγετε DVD VIDEO SOFT. και κατέβασε οτι τραγούδι θες απο το youtube
Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα για να κατεβασω τραγουδια
Μήνυμα στις 20/8/2010 στις 02:45 @Διάφορα
Ρε παιδιά πως λέγοντε αυτά που πχ το ένα χέρι σου το κουνάς κυκλικά μπροστά απο την κοιλιά σου(παράλληλα με το σώμα) και το άλλο πάνω κάτω, πάνω απο το κεφάλι σου...κ υποτίθεται μπερδέυεσε κ δε μπορείς να το κάνεις σωστα...κ ένα άλλο που έχεις τα χέρια σου μπροστά σου στο ύψος του στήθους κ κάνεις κυκλάκια με το ένα χέρι προς τα μπρός κ με το άλλο προς τα πίσω ταυτόχρονα... (αντίθετη φορά δηλαδή) για να γίνω πιο κατανοητή πως ξετιλίγουμε ένα ρολό χαρτί?? τότε τα χέρια μας πάνε με την ίδια φορά εγω εννοώ το ένα να πάει με την αντίθετη...ξέρει κανείς πως λέγοντε? θέλω να βρώ κ άλλα στο ιντερνετ Πήγαινε στο θέμα: Κόλπα
Μήνυμα στις 4/6/2010 στις 01:54 @Sex
Το έψαξα στο internet και 99,9% είναι μηκυτίαση...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς τη θαραπία? Πρέπει να πάω σε γιατρό ή θα φύγει απο μόνο του???
Πήγαινε στο θέμα: Είναι τίποτα?????
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 01:51 @Sex
Πρόσφατα το έκανα με ένα παιδί χωρίς προφυκαλτικό (μεγάλη μαλακεία το ξέρω...) κ απο τότε έχει καμια 2 βδομάδες που νιώθω διαφορετικό το μ*&@ι μου... Στην αρχή είχε αλλάξει η μυρωδιά κ αργότερα άρχισε να γίνεται η περιοχή πολύ ευαίσθητη...Θέλω να πώ ότι είναι σαν να "τσούζει" κάπως.. σαν να είμαι ερεθισμένη συνέχεια.. καυλώνω πολύ πιο εύκολα.. κ που και που βγάζει ένα υγρό.. πολύ λιγο.. διαφανές προς το κίτρινο... να ανυσιχίσω???????
Πήγαινε στο θέμα: Είναι τίποτα?????
Μήνυμα στις 20/5/2010 στις 22:36 @Sex
Και τα αγόρια πονάνε την πρώτη φορά συνήθως...
Πήγαινε στο θέμα: proth fora...HELP |