Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 01:10 @Sex
και πού αλλού να το έβαζα; (σόρυ που είναι ψιλό-άσχετο το θέμα :ρ)
Πήγαινε στο θέμα: να το της το πω ή οχι;
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 01:09 @Sex
αν8ή να σου πω την αλήθεια η σχέση μας είναι πολύ δεμένη. Πραγματικά, δεν μπορώ να πω πως πολλές φορές τόσο όπως συμπεριφέρεται αυτή όσο όπως συμπεριφέρομαι και εγώ δείχνουμε ότι ο ένας θέλει τον άλλο αλλά πάντα το γυρνάμε στην πλάκα οπότε είναι υπερβολικά δύσκολο να αντιληφθώ τι πραγματικά αισθάνεται. Το να της το πω το βρίσκω παράτολμο και φοβάμαι πως αν δεν θέλει θα απομακρυνθούμε και δεν θα είμαστε ούτε φίλοι. ΔΕΝ θα μιλάμε και θα χάσω αυτό που έχω τώρα!!!
Πήγαινε στο θέμα: να το της το πω ή οχι;
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 01:05 @Sex
το σκέφτηκα και αυτό και το έχω ήδη δρομολογήσει. παρόλ' αυτά ακόμη δεν έχω νεότερα. ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντησή σου αιμιλάκι94. Περιμένω και από τους υπόλοιπους τις απόψεις τους! Πήγαινε στο θέμα: να το της το πω ή οχι;
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 00:47 @Sex
Καλησπέρα. Εδώ και 2 χρόνια περίπου κάνω πολύ παρέα με μία κοπέλα από το σχολείο και είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι (οκ όχι και κολλητάρια) όμως μοιραζόμαστε πάρα πολλά. Μιλάμε για τα πάντα και οφείλω να ομολογήσω ότι τον τελευταίο καιρό (θα 'ναι τρεις μήνες) την βλέπω εντελώς διαφορετικά. Δυστάζω να της το αποκαλύψω γιατί δεν θέλω να χάσω το φιλικό έστω κομμάτι που έχουμε αναπτύξει.Αύτη δεν ξέρω αν νιώθει κάτι και θα ήθελα πολύ να μάθω... Εσείς θα μου προτείνατε να της πω πως πραγματικά νιώθω; Περιμένω εν αγωνίως συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Πήγαινε στο θέμα: να το της το πω ή οχι; |