Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 18:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Kαταρχάς φίλε μου δεν υπάρχει καθυστέρησή στο σεξ.τις πιο παλιες εποχές κανανε μετα 25 σεξ μονο αν ηταν να παντρευτουν.Επισης θα εισαι ο εαυτος σου ως το κοκαλο και μη κολώσεις να τις πεις οτι ειναι η πρωτη φορά.Στο κάτω κάτω νομιζω θα της αρέσει που θα μάθει οτι ειναι η πρώτη σου.Σε αγαπαει για αυτο που εισαι οχι για κατι που δεν εισαι και δεν την ενδιαφερει αν εχεισ κανει σεξ 100 10 ή 0 φορές.Να το θυμάσαι αυτόΠήγαινε στο θέμα: Κομπλεξ
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 16:58 @Sex
ΡΕ παιδιά και εγώ τα ιδια πάω μέχρι και σε ψυχολόγο για να ανεβάσω την ψυχολογία μου. Νιώθω άχρηστος σε όλα
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεπήθηση
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 16:51 @Sex
με απλά λογία όταν μεγαλώνει μερχι σε μια μικρή ηλικία το σώμα μπορεί να το κρατήσει καρφωμένο προς τα πάνω, μετά μεγαλώνει αρκετά και το σώμα δεν τα καταφέρνει
Πήγαινε στο θέμα: στυση
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 16:43 @Sex
δυστυχώς ότι είπες ισχύει αν και μου αρέσει λίγο γιατί πλησιάζει η ηλικία μου. Πάντως να περνούμε σωστές προφυλάξεις και δεν είναι μια σχέση μέσω διαδικτύου (την κατακρίνω) όλα θα πάνε καλά
Πήγαινε στο θέμα: σεξ σε μικρη ηλικια
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 16:39 @Sex
κοιτα οι γυναικες ευχαριστιουνται,ευκολα,δηλαδη τα νευρα που τουσ δινουν την ευχαριστηση ειναι μεχρι 7 εκ βαθος,αν καταλαβαινεις τη θελς να πω,χαλαρωσε λοιπον. Επίσης ούτε εγώ έχω καλή σχέση με τον πατέρα μου και μου είναι πολύ δύσκολο να του μιλάω για τέτοια θέματα Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα και complex
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 16:31 @Sex
13 σεπτεμβριο γινομαι 14,μη γελασεις
Πήγαινε στο θέμα: σημειο στο σλιπ & φιλί
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 16:24 @Sex
βασικα ψεματα ειμαι 13 αλλα τον σεπτεμβριο γινομαι 14 και οπως ειπα αντιμετοπιζω τα ιδια προβλήματα
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 16:16 @Sex
μπορεί να ακουστει λιγο αστειο αλλα δεν 3ερς τι να κανς στο σχολειο σικωνεται συνέχειά και κανω τα παντα για να μην φενεται.Το πρωτο μοθ φιλι στο στομα το εδωσα στη μεση της 6ης δημοτικου(πεταχτο).Απο τοτε τιποτα και ανήσυχο γιατι δεν ξερω την τεχνικη για το πιο συνθετο φιλι και φοβαμαι να κανω σχεση για αφτο το λογο. Ιδεες? Πήγαινε στο θέμα: σημειο στο σλιπ & φιλί |