Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:15 @Sex
panosaaa πρεπει να εχω ακριβως το ιδιο!το πεοσ μου ειναι γεματο...παρακαλω μια απαντηση!
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 18:05 @Sex
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΙΧΘΕΙΣ!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΙΞΗ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ 8ΕΛΕΙΣ!!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΗΠΕΡΜΑΤΩΝΕΙΣ ΛΙΓΟ :p:p Πήγαινε στο θέμα: Πέος Πρόβλημα
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 23:23 @Sex
μπορεινα γινει κατι για να φιγουν η απλα περιμενεισ και προσεφχεσε?? και 8α ι8ελα να ροτισς μκατι αλλο!! εχς σχεσι με μια κοπελια 3 μινες τςρα και το εχοθμε σιζητηση να προχορισουμε!!και την αγαπς και με αγαπαει και 8ελς πολυ αλλα φοωαμε λιγο μην κανει κακη αισ8ιτικη με τα σπιρακια!! επισης παλιοτερα ειχα ψα3ει για ερπη αλλα απο κατι φοτογραφιεσ π ειδα δεν νομιζς να ειναι!! και αθτο π με ανισιχει περισσοτερο...δεν υπαρχει προωλιμα με το στοματικο ετσι??δν υπαρχει περιπτοση να την κολησω η κατι και να ωγαλει και αφτη?? Πήγαινε στο θέμα: σπιρακια
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 22:13 @Sex
φιλε εμενα μ ειν 11 χαλαρωση και 17 στηση!!τρ πιστεως πωσ ειν φισιολογικο!!
Πήγαινε στο θέμα: Megethos se xalarosi kai stusi
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 22:02 @Sex
οχι δν εχω αφτο!!ειν κατι μικρα μικρα σπιρακια στο πετσακι γυρο γυρο απο την ε3ω μερια!!καπου στο κεντρο!!
Πήγαινε στο θέμα: σπιρακια
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 16:08 @Διάφορα
φιλε σε καταλαβενω!!εκανα παρεα με ενα παιδι 10 χρονια!!τν 3ερω απο παιδι και πριν 3 μηνες μου θιμωσε και τωα δν κανοθμε πια παρεα!!να τι εγινε!!εγς και αφτος τα εχουμε με 2 κολιτες!!και κανουμς και οι 4 παρεα!!την δικια του την γουσταρε ενασ τιπος απο μια αλλη τησ παρεα και την φιλισε μια φορα!!(αφτη δεν ηθελε)και οταν τν ροτισα επιδει κατι ειχα υπο4ιαστει μ το ειπε και μ ζητησε να μην του το πω!!το σεβαστηκα και επισεις δν η8ελα να διαλι8ει η σχεση τους διοτι ειν πραγματικα εφτιχησμενοι!!και οταν τελικα του το ειπε η φιλι μ αφτος μ 8ιμωσε π δεν του ειχα πει τπτ και επρεπε να του πω και οτιι ειμασταν φιλοι και να μν τ 3αναμιλισς ποτε!!ετσι και εγινε!!
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου φέρεται διαφορετικά |