Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 00:52 @Sex
Φίλε XP13, Αυτήν που πρόκειται να φιλήσεις θα σκέφτεται το ίδιο και για τον εαυτό της, οπότε σίγουρα δεν θα είσαι ο μοναδικός που θα χτυπαει η καρδια του δυνατα. Θα σου δώσω δύο συμβουλές: - φαντασου πως πας να φιλήσεις το πιο ευαίσθητο ζουμερό και νόστιμο φρούτο που γεύτηκες ποτέ - Delivery από τον παραδεισο. - προσπαθησε να είσαι προσεκτικός με τα χείλια της την στιγμή που σε κυριεύει το παθος. Τα χείλια πρήζονται εύκολα αν τα δαγκώνεις πολύ ώρα , γι' αυτό μπορείς να επικεντρωθείς και να φιλας και άλλα σημεία όπως γύρω από τα αφτια, λαιμό και ότι άλλο κατακτήσεις πιο κατω. Όλες οι γυναίκες εκεί έξω περιμένουν να κατακτηθούν - όρμα αφοβα! Πήγαινε στο θέμα: σημειο στο σλιπ & φιλί
Μήνυμα στις 13/5/2010 στις 23:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:λοιπον Χρύσα,είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά (κορίτσι και αγόρι) οπότε θα σου απαντήσω αυτό που αισθάνομαι σαν πατέρας γιατί βλέπω οτι εμενα δεν με καλύπτουν οι πιο πάνω απαντήσεις. 1. δεν έχει σχέση η ηλικία αλλά ο χαρακτήρας σου. υπάρχουν και κοπέλες που το κάνουν πρώτη φορά μετά τα 20 τους αλλά έχουν μυαλό 12-χρονου. 2. οι άντρες πάντα αυτό θέλουν, και όποιοι δεν θελουν αυτό δεν είναι αντρες.εσυ θα βάζεις τα όρια μέχρι που θέλεις να φτάσουν. 3. κάποτε θα το κάνεις. αλλωστε έτσι είμαστε προγραμματισμένοι από την φύση 4. η αγάπη είναι το πιο ωραίο συναίσθημα. μην φοβάσαι να αγαπήσεις και ας απογοητευτείς. αλλωστε και η απογοήτευση είναι ένα μάθημα το οποίο είναι καλό να το μαθαίνεις από μικρή. 5. δεν μπορείς ποτέ να είσαι ετοιμη για κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις. αρα πρώτα θα δοκιμάσεις για να καταλλάβεις. 6. το σημαντικότερο είναι τα μετρα προφύλαξης:μην κολλήσεις τίποτα η ακόμα και μην μήνεις εγκυος. 7.αν αισθανθείς άσχημα σταματάς. καντε μεγάλη εισαγωγή για να χαλαρώσεις. 8. πρόσεξε μην το καταγράψει σε κινητό τηλεφωνο η κάμερα. αυτά θα πώ στην κόρη μου σε λίγα χρόνια. και το πιο σωστό είναι αν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ή και με τους 2 γονείς σου. σε χαιρετώ Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω.. |