Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 01:30 @Διάφορα
thnx gia tyn symbouli :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να ρίξω μια κοπέλα?
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 20:30 @Διάφορα
Γεια σας είμαι 20 χρονόν αλλα δν έχω καταφέρει να ρίξω κοπέλα , είμαι στο επίπεδο κανα φιλικό φιλάκιπου και που αλλά νιώθω κατώτερος μπροστά σε άλλους συνομίλικους που είναι πιο ομιλιτικοί και πιο θρασείς . Τι πρέπει να κάνω για να ρίξω μια κοπέα απο την στιγμή που είμαι ντροπαλός? παίζει κανα ρόλο αν δεν είμαι πολύ γυμνασμενός ?
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να ρίξω μια κοπέλα?
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 19:41 @Sex
Γεια σου φίλε μου, εγο πιστεύω ότι απλά δεν έχεις ορημάσει ακόμα αλλά σίγουρα καπια στιγμί θα οριμάσεις, αλλά όσο κάνεις αρνητικές σκέψεις κάνει κακό σε σενα , συμφωνώ με τον απο πάνω να πας σε ένα γιατρό , σε γενικές γραμμές μην αγχώνεσαι και όλα θα έρθουν στην ώρα τους , πήγενε παίξε κανα ποδοσφαιράκι να σου φύγουν όλα¨) .
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα και complex
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 19:34 @Sex
Πως μπορώ να διώξω το άγχος και να ανέβει η αυτοπεπήθησή μου σε όλους τους τομείς?
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεπήθηση
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 19:15 @Sex
katarxas ama ine tha to diapistoseis apo ton tropo poy syberiferete kai ti endiaferoda exei , tora oso afora ayto p aneferes ine apolitos fysiologiko gt exei tin fobia mipos tin exei mikri , kala ekanes p dn t tin edixes gt tha t dimiourgouses problimata gt ine pano stin anaptyksi.
Πήγαινε στο θέμα: ΑΔΕΡΦΟΣ
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 17:23 @Sex
Γεια σας , εχο ασχοληθεί με αυτο το θέμα και διαπίστωσα είναι ενα χάσιμο χρόνου μαζι με στρες , το μεγεθος δν παίζει κανλενα απολύτος λόγο όαλ τα μεγέθη είναι δεκτά και φυσιολογικά , απολαύστε τι ζωη και μν ασχολιστε με μ***ες
Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό το μέγεθος; |