Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 20:41 @Sex
καμια γνωμη βρε παιδια?
Πήγαινε στο θέμα: Για τους ερωτευμενους
Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 13:27 @Sex
τ ειναι το να εισαι ερωτευμενος για σας?πρεπει παντα να υπαρχει ζιλια?πια ειναι τα συμπτωματα αμα δεν στο πει ο αλλος. και αμα ρωτατε γιατι το εγραψα εδω στο ακυρο επειδη ξερω οτι θα βρω αυτο που ψαχνω μια απαντηση παρακαλω απαντηστε χωρις κοροιδεια .!χιλια ευχαριστο Το τσίφτικο φόρουμ δεν ανέχεται τέτοιου είδους αντιμετώπιση, δηλαδή να βάζουν ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ άσχετο θέμα σε άσχετη κατηγορία μόνο και μόνο επειδή θα κερδίσουν views. Σε αφήνουμε λοιπόν ελεύθερο να πας σε άλλα μέρη που δέχονται τέτοια συμπεριφορά χωρίς να έχουν πρόβλημα. Moderator βάρδιας (Webmaster, 8/6/2010) Πήγαινε στο θέμα: Για τους ερωτευμενους
Μήνυμα στις 19/5/2010 στις 11:31 @Sex
το ιδιο χαχα Πήγαινε στο θέμα: τι θα σας αρεσε πολυ?
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 20:11 @Sex
και κατι αλλο τα αντισυλυπτικα ειναι αυτα που τα παιρνουν τα κοριτσια για να μην μεινει εγκυος και τεσπα αμα παει μια βδομαδα και το καταλαβει τελος της βδομαδας υπαρχει πιθανοτητα αμα πιει αυτο το χαπι να το χαση και να ναι ολα κανονικα?
Πήγαινε στο θέμα: αντισυλυπτικα
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 07:08 @Sex
ποσες ωρες κρατανε?και υπαρχει κατι που να ξερω γιαυτα?
Πήγαινε στο θέμα: αντισυλυπτικα
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 16:49 @Sex
Αναρωτιομουν αν μια γυναικα ειναι εγκυος μετα απο ποσο καιρο θα το καταλαβει?οχι πως εγινε κατι απλως καλο ειναι να ξερουμε...
Πήγαινε στο θέμα: μια γυναικα αμα μινει εγκυος
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 16:48 @Sex
γιατι δεν του λες να στο γλυψει να βαλει και δαχτυλακη και μετα οταν το κανει να το κανει καπως γρηγορα νομιζω οτι θα εχει διαφορα αμα καταλαβενεις τ ενοο
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 10:45 @Sex
σας ευχαριστο πολυ
Πήγαινε στο θέμα: Κανενα κολπο για δια διαρκεια σεχ περισσο
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 14:48 @Sex
Της πιο πολλες φορες με την κοπελα μου το κανουμε χωρις προφυλακτικο γτ το απολαμβανουμε πιο καλα τεσπα αναρωτιεμε οτι καπιες φορες εγω βγαζω υγρα απο τον π.... εκεινα τα υγρα μπορουν να τν αφισουν εγγυος ακομα και αν εγω δεν εχω χυση?
Πήγαινε στο θέμα: με τα υγρα μενεις εγγυος |