Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 09:31 @Sex
Αν δεν εχεις ανεση στο να μιλας με κοπελες... ξεκινα να το κανεις και σιγα σιγα 8α το ξεπερασεις.. Ξεκινα μιλοντας στο ιντερνετ και δες πως θα αντιδρουν σε αυτα που λες.. παλια δεν μπορουσα να μιλαω με κοπελες κολαγα εντελος, σταματαγα να σκεφτομαι αλλα πλεον το ξεπερασα.. μια ικανοτιτα ειναι κ αυτη οπως και το να οδηγας.. μαθενεται και βελτιωνεται :P
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεπήθηση
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 09:27 @Sex
Αν ενοεις προς το μερος της κοιλιας... ναι νομιζω πως ετσι παει οταν εισαι ξαπλωμενος... σε μενα παντος ετσι παει!
Πήγαινε στο θέμα: στυση
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 23:09 @Sex
ναι.. ευτιχως πηγα εγκαιρα.. απο το μεσημερη ξεπρηστικε αρκετα..οποτε αυριο το πολυ μεθαυριο 8α ειναι ενταξει πιστευω..ουφφ ειχα ανχωθει παρα πολυ με αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: Ποναει!!
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 22:45 @Sex
αυτο γινετε με ολες τις κοπελες η με μια συγκεκριμενα?? αν γινετε με μια δοκιμασε αλλη :P Πήγαινε στο θέμα: Αντοχες
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 22:43 @Sex
Προσωπικα αν ενιω8α για ενα κοριτσι το οποιο πηγενε απο τα 13-14 με τον εναν και με τον αλλον θα ξενερωνα και δεν 8α εκανα τπτ μαζι της.. Ποσο μαλον αν τα ειχε και με φιλο μου... Οσον αφορα το πως 8α φερθεις..σου λεω πως ειναι στη φυση σου και την ωρα εκηνει 8α σ βγει αυθορμητα.. και εμενα η πρωτη μου κανονικη σχεση στα 19 και ενω εγω δεν ημουν ο πρωτος της εχει κολιση μαζι μου..Αργησα να πρωχορισο κανα 2 μηνες αν δεν κανω λα8ος..γτ δεν ειχαμε και μερος.. αλλα ολα εγιναν απο μονα τους.. Πιστευω 8α βοηθησει να ξεκινισεται με τα απλα πιπα δαχτιλακι κλπ κλπ... αλλα κανε κινιση γτ δεν 8α περιμενει για παντα.. Πήγαινε στο θέμα: Παρθενος-εμπειρη κοπελα
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 13:39 @Sex
Ενταξει παιδια.. πηγα σε ουρολογο.. και μ ειπε οτι κακος το αφησα απο το σαββατο ηθελε νοσοκομειο αμεσως..γτ ειναι σαν να σε πιασει καποιος απο το λαιμο και να σε πνιγει.. μ εβαλε μια κρεαμα και το τραβηξε προς τα εξω.. τωρα ειναι πρισμενο και 8α περασει σε 2-3 μερες αλλα γλιτωσα την περιτομη..Επισης μου ειπε οτι μετα την πραξη να το τραβαω προς τα εξω μονος μου και να μην το αφηνω πισω..Τωρα μενει μια δοκιμη να δω πως ολα ειναι ενταξει!! :P
Πήγαινε στο θέμα: Ποναει!!
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 09:27 @Sex
και εμενα η πρωτη μου φορα ηταν στα 15 σε πουτανα..αλλα τι το εκανα τι οχι το ιδιο μου ητανε.. δεν καταλαβα τιποτα μονο πιπα ευχαριστι8ικα..
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 22:13 @Sex
το παθαινω και εγω αυτο... ειδικα κατι DUO που πειρα τελευτεα.. ητανε πολυ στενα... χαλια..
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογή Προφυλακτικού! |