Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 16:37 @Sex
Γειά σας και πάλι..! Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου λύσετε ακόμα μια απορία ^^ . . . Έχω ακούσει πως όταν σηκώνεις πολύ βάρος, υπάρχει περίπτωση να κρεμάσουν οι όρχεις σου! Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτό αληθεύει, και άν γνωρίζεται το τι γίνεται μετά...! Πήγαινε στο θέμα: Βάρος
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 16:34 @Sex
κατά 99,9% ήταν το άγχος φίλε μου :) εδώ φαντάσου ό,τι εγώ ούτε να κατουρίσω μπορώ αν έχω άτομα απ έξω που να μου χτυπάν την πόρτα :) Πήγαινε στο θέμα: Στυση Help
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 16:07 @Sex
καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...! Φίλε μου η απορία που είχα αναφερόταν στις τρίχες του υπόλοιπου σώματος..! όσο για κάτω που είπες, έχω δοκιμάσει και με ξυράφακι, και όταν ξαναμεγάλωσαν δεν έγιναν ίσιες όπως ανέφερες... αλλά παλι σγουρές ! ^^
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 15/10/2010 στις 19:18 @Sex
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γενικά οι τρίχες δυναμόνουν με το ξύρισμα όπως συνηθίζεται να ακούγεται, γιατί τελευταία πήρε το αυτί μου πως αυτό είναι λαθος. Ξέρει κανείς να μου πεί; Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 18:11 @Sex
Φιλε ραφαελο σωστα αυτα που λες αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω... τι ενοεις οταν λες "οι άντρες πάντα αυτό θέλουν, και όποιοι δεν θελουν αυτό δεν είναι αντρες." ? μπορεις να εξηγησεις λιγο γιατι δεν επιασα το θεμα που αναφερεσαι? Επισης θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το 3... γιατι με μπερδεψε... το λες με την αποψη του οτι καποτε ετσι κ αλλιως θα το κανεις, δεν χρειαζεται να περιμενεις? Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω..
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 14:05 @Sex
ρε φιλε χαλαρωσε :) αλλοι εχουν και τις ξυριζουν... γιατι ανχονεσαι τοσο πολυ...? ^^
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στα πόδια help plzz
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 00:43 @Sex
συμφωνω απολυτα με τον Doctora... Και εγω παλια δεν ειχα καθολου αυτοπεπηθηση... τοσο που σπανια μιλουσα με κοριτσια, και δεν εκφραζομουν ελευθερα... πλεον δεν με ενδιαφερει τιποτα, τα λεω ολα ανοιχτα και ειμαι ενταξι :) απλα να εισαι ο εαυτος σου και τιποτα αλλο φιλε :)
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεπήθηση
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 01:36 @Sex
χμμ ναι εχεις δικιο σ αυτο... δεν ξερω φιλε μου , τι να σου πω... ισως καποιος αλλος να εχει καποια λυση... :/
Πήγαινε στο θέμα: Αντοχες
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 01:22 @Sex
Τι να σου πω φιλε... σχετικα με το "προβλημα" σου δεν ξερω να σου απαντησω... παντος γι αυτο που λες στο τελος μην ανησυχεις... οπως εχει προαναφερθει και σε αλλα posts, δεν παιζει ρολο το μεγεθος, αλλα το να ξερεις να το χρησιμοποιεις :)
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα και complex
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 01:19 @Sex
ε ναι κατι τετοιο θα εγινε ... :P
Πήγαινε στο θέμα: Κανενα κολπο για δια διαρκεια σεχ περισσο |