Μήνυμα στις 25/8/2010 στις 19:39 @Sex
αυτο το παθαινουν τα περισσοτερα αγορια στην ιλικια σου και απο οτι εχω ακουσει ειναι για το λογο οτι δεν αυνανιζονται στον ξυπνιο τους οσο θα πρεπει και δεν βγαινει η ποσοτητα σπερμα που θα επρεπε με αποτελεσμα να βγαινει οταν κοιμασε ...οταν λες οτι εχεις προβλημα με το μεγεθοσ τι εννοεις τι μεγεθος εχεις? και γενικα εισαι αναπτυγμενος εννοω υψος-κιλα ?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 14:23 @Sex
ειναι πολυ σπαστικο !! 3ερω τ σου λεω
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στα πόδια help plzz
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 13:58 @Sex
γεια σε ολους ειμαι 15 χρονων και το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω τριχες στα ποδια και ολοι με κοροιδεουν (αλλα δεν με νοιαζει τοσο αυτο ) τi να κανω με τα ποδια μου κατι πρεπει να κανω... ως ποτε ποια θα φενονται κοριτσιστικα ?? πειτε μου τι μπορω να κανω για να βγαλω τριχες (ειναι λιγο κουφο) αλλα κατι πρεπει να γινει helppppp !!!
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στα πόδια help plzz
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 23:28 @Διάφορα
το εχω συζητηση αλλα δν εβγαλα καμια ακρη λενε οτι ειμαι μικρος ακομα ... μονο που ολοι στην τα3η μου εχουν γτ εγω οχι? αυτο μου τ σπαει ποιο πολυ ολοι την ιδια ιλικια εχουμε ... :/
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στα ποδιααα helpp plzz
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 22:24 @Διάφορα
αλλοι μπορει να μην εχουν προβλημα ΄...
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 20:14 @Διάφορα
κατι πρεπει να γινει ομως ρε παιδια ... καποια λυση 9α υπαρχει δν μπορει.... :S
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 17:49 @Διάφορα
γεια σε ολους ειμαι 15 χρονων και το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω τριχες στα ποδια και ολοι με κοροιδεουν (αλλα δεν με νοιαζει τοσο αυτο ) τi να κανω με τα ποδια μου κατι πρεπει να κανω... ως ποτε ποια θα φενονται κοριτσιστικα ?? πειτε μου τι μπορω να κανω για να βγαλω τριχες (ειναι λιγο κουφο) αλλα κατι πρεπει να γινει helppppp !!!
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στα ποδιααα helpp plzz |